Atv dizisi Akıncı'dan kötü haber! Akıncı dizisi final yapıyor

ATV'nin sevilen dizilerinden Akıncı'dan seyirciyi üzen bir haber geldi. Reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü elde edemeyen dizi için final kararı alındı.

Her hafta cuma günleri izleyicileri ATV ekranlarına kilitleyen Akıncı hakkında, seyircisini üzen bir iddia ortaya atıldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İlk 15 bölümünü geride bırakan Akıncı dizisi için final kararı verildi. Düşük reytinglerin neden gösterildiği karar sonrası 20. bölümün hikaye için son bölüm olacağı da kaydedildi.

AKINCI DİZİSİNİN KONUSU

Fatih'in hikayesi üzerine kurulu olan Akıncı dizisinde aşktan yana herhangi bir inancı olmayan genç İstanbul'da bir kahraman haline dönüşüyor. Fatih süper kahraman olurken Aslında hikayesi köklü bir geçmişe dayanıyor.

Aşka hiçbir inancı kalmayan Fatih İlerleyen zamanlarda yeniden aşık oluyor Aynı zamanda İstanbul'u korumak için de büyük bir mücadele içerisine giriyor.

Nükhet Duru mahkemeye verilen belgeseli 'Duru Olmak' hakkında ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru mahkemeye verilen belgeseli 'Duru Olmak' hakkında ilk kez konuştu
Zeynep Yılmaz: 100 bin TL'yi eski eşim Sezer İnanoğlu aldı

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Yılmaz: 100 bin TL'yi eski eşim Sezer İnanoğlu aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Selim 2 yıl önce

Çok güzel bir dizi

Sefa 2 yıl önce

Akıncı dizisi suç montecchi

fatih 2 yıl önce

aman yapın zaten çok saçma bi dizi olmuş

Uğur 2 yıl önce

Final yapma gibi bir akılsızlık yapmayın dizi gayet iyi gidiyor