Osman ve Namzet arasındaki düşmanlığa aşka giriyor! Tövbeler Olsun 2. bölüm 2 fragmanı

TRT 1'in iddialı yapımlarından olan Tövbeler Olsun geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. İki düşman aile arasında geçen olayları anlatan dizide aşk düşmanlığın önüne geçecek mi? Namzet ise gerçekten eskisi gibi olmaktan vazgeçti mi? İşte Tövbeler Olsun 2. bölüm 2. fragman

Yaşadığı kaza sonrası ailesinin arasından iş çevirdiklerini duyan Namzet, yaptığı hatalardan dönmek için yola çıkar. Hakkını yediği herkesten helallik almaya çalışan ünlü iş adamı Namzet'e kızı Nazmiye destek vermekte. Ancak gün geçtikçe Nazmiye'nin sakladığı sır ise herkesi kuşkulandırmaktadır. Yeni bölüm tanıtımında ise düşman ailelerin çocukları olduğunu öğrenen gençler ise aşklarını devam edecek mi?

TÖVBELER OLSUN 2. BÖLÜM 2 FRAGMAN

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın yer alacağı Tövbeler Olsun dizisinin kadrosu tamamlandı. Senaristliğini Hasan Kaçan'ın yapacağı dizinin çekimlerine başlandı. Son yıllarda absürt komediyi ön plana çıkaran TRT 1 yaz aylarında da seyircisini ekranlara kitlemeye hazırlandı. Koronavirüs sürecini iyi değerlendiren TRT 1 kanalı birçok dizisinin sezon finali yapmasıyla ekranlara yeni dizilerle gelmeye hazırlanıyor. Kalk Gidelim ve Tutunamayanlar'dan sonra şimdi de Tövbeler Olsun'u ekranlara getirecek.

tövbeler olsun dizisinin senaryosunu hasan kaçan yapacak

tövbeler olsun dizisinin senaryosunu hasan kaçan yapacak

Güçlü bir kadroyla ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin yapımcılığını Milim Sanat yapacak. Dizinin ikinci tanıtımı yayınlandı:

TÖVBELER OLSUN'UN OYUNCU KADROSU!

Proje ve senaryoyu Hasan Kaçan'ın yapacağı dizi Erkan Can ve Güven Kıraç gibi güçlü isimleri ekrana getirecek. Bunun yanı sıra ekranların sevilen yüzü Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Merde Erdoğan, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal yer alacak. Genç nesilden de sevilen oyuncuların olacağı kadro, zor bir yıl geçiren seyircisini güme krizlerine sokacak bir hikaye paylaşacak. Cimri ancak oldukça başarılı bir mücevher patronu olan Namzet Horanta'nın yaşadığı değişim ve çevresiyle beraber yaşadığı olaylar çizgisine eski arkadaşlıklarının ve ihanetin dahil olmasıyla hikaye gelişir. 

tövbeler olsun dizisinin kadrosu

tövbeler olsun dizisinin kadrosu

Emine Erdoğan Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan'ı ağırladı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan'ı ağırladı!
Ünlü oyuncu Amber Heard Ayasofya'yı ziyaret etti: Ne kadar şanslıyım ki burayı gördüm!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Amber Heard Ayasofya'yı ziyaret etti: Ne kadar şanslıyım ki burayı gördüm!

BİR YORUM YAPIN 0