Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu: Çok uykusuz kaldık

Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’dan izleyicileri üzen haber geldi. İstenildiği gibi devam etmeyen Menajerimi Ara dizisinin 11 Temmuz 2021'de final son bölümüyle geleceği öğrenildi. ‘Menajerimi Ara' önceki akşam ekranlara gelen bölümüyle macerasını sonlandırdı.

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da ekrana gelecek 44. yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncuların rol aldığı dizinin 11 Temmuz 2021'de final yaptı. 

Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, veda mesajı paylaştı. Eroğlu, "Çok uykusuz kaldık, zor günlerimiz de oldu belki ama yine de günü kocaman bir gülümsemeyle bitirdik. Dicle, seni her gittiğim yere götürmek istiyorum ama şimdilik hoşçakal" yazdı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yapımcı şirket Ay Yapım, Kurban Bayramı dolayısıyla böyle bir karara gitti.

Eğer 47. bölümde bitseydi, çekimler için bayram sonrası yeniden 2 haftalık set toplanacaktı. Şirket bunu yapmak yerine doğrudan 45. bölümü final olarak belirledi.

Menajerimi AraİLİŞKİLİ HABERMenajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder: Oyuncuysan depresifsin!

MENAJERİMİ ARA ORİJİNAL KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Bir Fransız dizisi olan "Menajerimi Arayın", Paris'teki bir ajansta çalışan menajerlerin, beklenmedik bir kriz sonrasında yıldız müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutmak için gösterdikleri çabayı anlatıyor. 

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

► Kıraç Özdağ/ Barış Falay: Ego ajansın 4 menajerinden biri olan Kıraç, hırsı ve inatçılığıyla oldukça fazla ön plana çıkıyor.

► Feris Aydan / Canan Ergüder: Feris uluslararası ilişkiler mezunu olmasına rağmen sinemaya olan tutkusundan dolayı menajerlik dünyasına girmiş. Özgüveni yüksek olan ve kariyerinde her ne kadar iyi olsa da arada aile kurmak gibi hayalleri olduğu için biraz kafası karışacak. 

► Peride Şener / Ayşenil Şamlıoğlu: Ego Ajans’ın en deneyimli ve en eski menajeri olan Peride, yıllar boyunca yaşadığı deneyimlerle olaylara sakin ve sabırlı bir şekilde kolayca çözen biri. Peride’nin müşterileri daha çok Yeşilçam oyuncularından oluşuyor. 

► Çınar Bilgin / Fatih Artman: Ajansın en entellektüeli ve aynı zamanda sinemaya aşkla bağlı olan menajeri Çınar. Bir halk insanı ve duygusal bir karakter olan Çınar’ın, duygusallıkların doğurduğu arkadaşlıklar bazı zorlu yollara sokacak.

► Dicle Erten / Ahsen Eroğlu: Dicle, çocukluğundan beri senede sadece 1 hafta görebildiği ve kimsenin bilmediği babasıyla konuşabilmek için babasının çalıştığı Ego Ajans’a geldiğinde hayal kırıklığı yaşasa da bir işe sahip olur ve bu sektörde ayakta kalmaya çalışacak.

► Barış Havas / Deniz Can Aktaş: Özgürlüğüne düşkün ve karmaşık ruh halleriyle Dicle’nin de oldukça kafasını karıştıracak olan Barış’ın kendi kafası da zaman geçtikçe Dicle konusunda karışarak olaylar farklı bir şekilde gelişecek.

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın son hali şaşırttı!
İrem Sak Nürnberg Türk Alman Film Festivali'ne jüri oldu

İLİŞKİLİ HABER

İrem Sak Nürnberg Türk Alman Film Festivali'ne jüri oldu
Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner sermayesinin kaynağını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner sermayesinin kaynağını açıkladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

EYT 2 yıl önce

ahlaksızlıktan başka bi halta yaramazssınız uykusuz kalmışlarmış ya asker polis bekçi dağ bayır ne yapıyor kelle koltukta

XYALINX 2 yıl önce

Lutfen yobazlar izlemesin her bölümü tekrar tekrar izlediğim dizi..tebrikler final yapmasına uzuldum..

temel 2 yıl önce

dizileri beyin yakiyor en iyisi bir film ac bir saat de baslar biter bakarsin iyi degil yenisi ac corba gibi diiz yada sapik konulu diziler filmler de cok iyi degil bol kufurlu musafir var iken acmam ne kadar cok kufur var ise film de bende geri o cekene ediyorum

AHMET 2 yıl önce

YAV ARKADAS IYI GUZELDE ACIK SACIKLIK COK..AILECE IZLEYEMIYORUZ...ÖZELLIKLE SU BARISLA DICLENIN TEKE TEK KALDIKLARI SAHNELERI ALLAH RIZASI ICIN YAYINLAMAYIN...CUNKU AILECEK IZLENMIYOR RESMEN MUSTEHCEN GORUNTULER OLUYOR...ONUN DISINDA COK RAHATSIZ EDEN GORUNTU YOK GIBI...EGER BARISLA DFICLENIN SAHNELERI SANSURLENMEZSE BU DIZIYI VE KANALINI SILECEGIM TELEVIZYONUMDAN...ALIEYE KOTU ORNEK OLUYOR..ACILEN RUTUK BU KONUYA EGiLSiN...

Nurgül 2 yıl önce

Ya bu dizi bı başka efsane

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun