Masumlar Apartmanı 2. Sezon tanıtımı yayınlandı!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin müdavimleri Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor sorusunu araştırıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan vuran “Masumlar Apartmanı” yeni sezonuyla 14 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

MASUMLAR APARTMANI'NIN KADROSU GENİŞLİYOR

Masumlar Apartmanı'nın sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah'ın diziye veda etmesi izleyiciyi şaşırtmıştı. 

Bu ayrılığın ardından yeni sezonda da iddiasını korumayı hedefleyen Masumlar Apartmanı dizisine genç oyuncu Melisa Şenolsun dahil oldu. 

OGM Pictures imzalı dizinden yeni bir transfer haberi daha geldi. Dizi Doktoru’nun haberine göre; dizinin 2. sezonuna genç bir isim daha katıldı. Daha önce "4N1K" ile adını duyuran Gözde Mutluer dizinin yeni sezonunda sürpriz bir karaktere hayat verecek.

SEZON FİNALİ HERKESİ AĞLATMIŞTI

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde yaşananlar, seyirciyi bir kez daha ekrana kilitledi. Gözyaşları döktüren bir bölümle ekrana veda eden dizide Gülben, Esat ile olan ilişkisini bitirme kararı aldı. Bunda Esat'ın annesinin Gülben'i aşağılayıcı sözleri etkili oldu. Bayram'dan bebeklerini isteyen Gülben, tıpkı eskisi gibi olmaya başladı. Han'ın yaptıklarıyla yüzleşemeyen İnci, hamile olduğu gerçeğiyle de yüzleşti. Ancak geçirdiği kaza sonucu trajik bir sonla diziye veda etti. Safiye ise Naci'yi sonu belirsiz bir yolculuğa doğru uğurladı. Naci ya ölecek ya da iyileşecek...

Masumlar Apartmanı Anıl kimdir? Selim Can Yalçın dizileri, oyunlarıİLİŞKİLİ HABERMasumlar Apartmanı Anıl kimdir? Selim Can Yalçın dizileri, oyunları

Diziye vedasıyla herkesi ağlatan Farah Zeynep Abdullah ise, 'Şunu bilmenizi isterim abuk sabuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı... Canım İnci.' açıklamasında bulundu.

Dizide hikaye bu şekilde ilerlerken proje sahibi Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan bir açıklama geldi. Budayıcıoğlu, 'Hastalarımın hayatını ifşa edecek halim yok! Bu mümkün değil, mesleğime ihanet etmiyorum. Ben hikayenin sadece özünü alır, onu başka dünyalarda yaşatırım. Zaten kahramanların; isim, aile, şehir, meslek, her şeyi kitaplarımda değişir. Yani o kişiye ait, onun tanınabilecek hiçbir özelliğini oraya koymam.

Gerçek aile 'Masumlar Apartmanı'nda olduğundan çok daha abartılı. O kadarını insanlar kaldıramaz diye ben kitapta da olabildiği kadar azalttım. Gerçek hikayeler, benim kitaplarımınkinden çok daha abartılı. Hatta bazen bunu yazsam insanlar inanmaz ki diye düşünüyorum.' dedi.

EZMİ MOLA 8 YIL SONRA SETLERDE

Oyuncu Ezgi Mola, 8 yıllık aranın ardından dizi setlerine geri döndü. Canlandırdığı Safiye karakteri hakkında konuşan Mola, 'Keşke o yüklerden kurtarabilsem seni.' dedi. Mola eğer bir gün görecek olsa 'seni anlıyorum.' deyip sarılmak istediğini söyledi.

TRT ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan ödüllü tiyatrocu Merve Dizdar, yakın zamanda diziden ayrılmıştı. Dizdar'ın yeni adresi Masumlar Apartmanı oldu. Diziyi, aynı zamanda oyunculuk da yapan ödüllü yönetmen Çağrı Lostuvalı yönetecek. Yazarlığı ise Deniz Madanoğlu yapıyor.

Dizinin yönetmeni Çağrı Lostuvalı, dizi hakkında ilk kez konuştu. Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulunan usta göz, 'Televizyonda ekran karşısındaki insanlar, izlerken nasıl kendilerinden bir şeyler buluyorsa, biz de sahneleri çekerken konuya çok çok yoğunlaşıyoruz. Gerçekten ağladığımız anlar oldu. Çünkü bu hikayeye, yaşanmışlığa, insanların gerçekten bu acıyı çekmiş olmasına inanıyoruz. Her anlamda, bu dizi bizim için çok kıymetli. En büyük şansımız Deniz Madanoğlu'nun kalemi ve oyuncularımızın esnekliği. Bu işi, bu inanmışlıkla sahiplenmeleri çok kıymetli. Çok teşekkür ederiz ki hepimizi reytinglerle değil, duygusal olarak mutlu eden bir sonuç ortaya çıktı.' ifadelerini kullandı.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan dizide, çok temiz olmak uğruna çevrelerini ve yaşamlarını bir çöpe dönüştüren kız kardeşlerin hikayesi anlatılır.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci, geçirdiği bir kaza sonrasında bambaşka bir hayat yaşamaya başlayacaktır. Bu kazada İnci'yi, Han ve o'nun sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Takıntıları olan ablaları Safiye ve Gülben, kardeşlerini kaybetmekten çok korkmaktadırlar. İnci ve Han'ın en büyük düşmanları bu iki abla olacaktır.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Metin Coşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Alper Saldıran

Gizem Katmer

Uğur Uzunel

Emir Özden

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk bölümüyle büyük bir beğeni yakalayan dizi, İstanbul'un Beyoğlu ve Balat ilçelerinde çekiliyor.

BİR YORUM YAPIN 11

Gülizar 2 yıl önce

bence çok güzel bir dizi severek izliyorum ve ailece izliyoruz ders alınacak bir dizi beğenmeyen izlemesin

Cengiz 2 yıl önce

Şu yeni giren deli karakteri güzelim diziyi mahvediyor. Yok mu biri senaristi uyarsın.

Toplam 4 beğeni

aydinsss 2 yıl önce

perihanın oğlu eksikti.

Fikri Tarhanacı 3 yıl önce

senarist nereden sündürsem demeye çoktan başladı, hikaye bitti, heyecan yok, sıkıştı kaldı dizi

Toplam 2 beğeni

vatanım 3 yıl önce

arkadaşlar gerçekten diziyi bende baştan izledim filmin konusu benim için önemli gerçekten film güzel izleyin ama sabredin safiye hakikatten çileden çıkarır filminde heyacanı bu olması dikkatleri çekmesi bundan .. iki gencin aşk konusu da fazla abartılı ve cıvık değil gayet iyi film izleyin bence

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun