Kırmızı Oda dizisine 4 yeni transfer! Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayında...

Başrolünü Binnur Kaya'nın canlandırdığı Kırmızı Oda dizisi 17 Eylül'de izleyicisiyle buluşuyor. Yeni sezondan ilk fragmanın yayınlandığı dizinin kadrosuna İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman gibi başarılı isimler dahil oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi ekrana dönmek için gün sayıyor. 17 Eylül'den itibaren cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam edecek olan diziden yeni fragman da geldi.

FOX TV'de yayınlanan ancak kısa sürede final yapan Masumiyet dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren İlayda Alişan, yeni sezonda Kırmızı Oda'da rol alacak. Alişan, dizide Doktor Hanım'ın yeni danışanı olacak. Alişan'ın yanı sıra Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da dizinin kadrosuna dahil oldu.

Başak Daşman

Başak Daşman

Ayça Bingöl

Ayça Bingöl

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜM FRAGMANI

Kırmızı OdaİLİŞKİLİ HABERKırmızı Oda'nın Nihal'i Esra Ronabar kimdir? Kaç yaşında ve eşi kim?

KIRMIZI ODA'NIN ALYA'SI ASLINDA İSTANBULLU GELİN'İN YAZ'I!

İstanbullu Gelin dizisi de Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanmış fakat sadece temel hikaye ele alınmıştı. Prof. Dr. Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'ndan tedavi görüp yaşadıklarını anlatan, herkesin Alya olarak bildiği ve şu anda Amerika'da yaşayan kadının anlattıkları diziye yansıtılmamıştı.

Romanda Süreyya olarak tanınan ve Aslı Enver'in canlandırdığı karakter, Alya olarak bilinen kızına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyordu ve şizofrendi. Fakat dizide bu hiç gösterilmedi. Hatta Süreyya'nın sahip olduğu özellikler eltisi İpek'e yazıldı ve dizi romandan tamamen bağımsız ilerledi.

Kırmızı Oda dizisinde ise Alya olarak bilinen kadının romanda yer alan ailesiyle ilgili tüm gerçekler yansıtılıyor. İstanbullu Gelin dizisinde Yaz olarak gösterilen ve Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı karakter, şimdilerde Melisa Sözen tarafından canlandırılıyor.

Kırmızı Oda dizisinde Melisa Sözen'in canlandırdığı Alya karakteri, hikayesiyle her Cuma akşamı Twitter'de TT oluyor. Alya'nın ailesinin hikayesi, Hayata Dön romanında aktarılıyor.

Türkiye onu konuşuyordu! Kayıp Ahmet Çetin'den acı haber...

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye onu konuşuyordu! Kayıp Ahmet Çetin'den acı haber...
Genç şarkıcı Aleyna Tilki hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Aleyna Tilki hastanelik oldu!
Takipçisinden oyuncu Pelin Akil'e ikizleri için 'takım baskısı' isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Takipçisinden oyuncu Pelin Akil'e ikizleri için 'takım baskısı' isyanı!

BİR YORUM YAPIN 5

VANLİİİ 3 yıl önce

o sahnenin o saate yayınlaması çok kötü oldu.çocuklar üzerinde ağır travma barakacak.hoş bbir çok dizide çocuklar için sakıncalı ama malesef her evde izleniyor

Toplam 3 beğeni

istanbullu ertugrul 3 yıl önce

Dizinin ilk bölümünü hanımım izlerken kulak misafiri oldum. kocasından şiddet gören kadına, sorunlarınız çözülürse evli kalmak istermisiniz diye soruyor. kadın kocasını sevdiğini ve çocuğunu babasız büyütmek istemediğini söylüyor. psikolok kadının iç sesi, aileyi yıkmaya yönelik, "tam özgür ve cesur olacaksın" şeklinde oluyor. inceden inceye gene aile yapısını hedef almaktalar. bu subnimilan empoze çalışmaları bu dizide de devam etmektedir. dikkatli olunuz.

Toplam 11 beğeni

Arda 3 yıl önce

Ne alaka, şiddetin her türlüsü yanlış ve dolayısıyla asla yapılmamalı. Hele hele kadınlara ve çocuklara kesinlikle yapılmamalı. Şiddet gören kim olursa olsun korunmalı ve korunacak yeri olmalı!

Toplam 3 Beğeni

Fatma 3 yıl önce

Döven koca mi aile butunlugunu sagliyor

Toplam 12 Beğeni

Fidan 3 yıl önce

Yoksa siz de karınızı çocuklarınızı dövüp bir gün sizden boşanma kararı alır da şiddete maruz kalmadığı için “özgür ve cesur” olacak diye korkuyor musunuz?

Toplam 17 Beğeni