Ayyüce Kamit yeni imajıyla bambaşka birisi oldu! Masterchef Ayyüce Kamit kimdir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının genç yarışmacısı Ayyüce Kamit yeni imajıyla sosyal medyaya damgasını vurdu. Peki, MasterChef Ayyüce Kamit kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte,Masterchef Ayyüce hakkında merak edilenler:

TV8 ekranlarında yayınlanan ve insanlar tarafından çok sevilen Masterchef Türkiye 2020 yarışmasında sessiz duruşu, değişik mimikleri ve çıkardığı başarılı tabaklarla adından söz ettirmeyi Ayyüce Kamit'in hayatı değişti. İmaj değişikliğine giden Ayyüce son halini sosyal medya hesabından paylaştı. MasterChef Türkiye programında mücadelede eden birçok yarışmacı sosyal medyada takipçi sayısını artırdı. Ayyüce Kamit de adını MasterChef ile duyuran ve ünlenen isimlerden birisi oldu. Ayyüce imaj değişikliğine gitti ve sosyal medya hesabından yeni halini paylaştı.

MasterChef Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden Ayyüce Kamit imaj değişikliğine gitti. Instagram hesabından yeni halini paylaşan Ayyüce'nin saç rengini boyadığı görüldü. Saç rengini değiştiren ve stiliyle dikkat çeken MasterChef Ayyüce'nin bu haline sosyal medyada beğeni yağdı.

Ayyüce kamitin yeni imajı

Ayyüce kamitin yeni imajı

MASTERCHEF AYYÜCE KİMDİR?

Aslen Sakaryalı olan Ayyüce Kamit, 24 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Kamüt, dört yıldır aşçılık yapıyor. Rakipleri geçerek adını final turuna yazdıran MasterChef Ayyüce Kamit, ilk turda, Danilo şef, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten evet oyu alarak yarışmaya girmeye hak kazandı.

İlk 16 kişilik gruba adını yazdıran Ayyüce instagram üzerinden yaptığı son paylaşımda "Bugüne kadar bana destek olan mesaj atan, arayan, paylaşan desteğini yanımda hissettiğim herkese, bana inandığınız için, başaracağımdan bir an bile şüphe etmediğiniz için, gücüme güç kattığınız için çok teşekkür ederim.Hepinize hatırlatmak istediğim tek şey bu bir yarışma düşeceğiz, kalkacağız yeri gelecek yapamadığım şeyler elbette olacak ama asla pes etmeyeceğim, bundan sonra birlikte üzülüp birlikte güleceğiz asıl önemli olan şey yarışma olduğunu unutup insanlığımızdan bir şey kaybetmeden yola devam edelim. İnananlar asla kaybetmez ben inandım ve yüzbinlerce kişinin arasından bir sürü zorlu elemenin ardından çok şükür ki buraya kadar gelip önlüğüme kavuştum. Asıl serüven şimdi başlıyor artık hayallerime bir adım daha yakınım" sözlerini paylaştı.

Kalp Yarası dizisinden sevenlerini üzen haber! Final yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kalp Yarası dizisinden sevenlerini üzen haber! Final yapıyor
Survivor Sercan hakkında şoke eden iddia! Yarışmayı bırakıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Sercan hakkında şoke eden iddia! Yarışmayı bırakıyor mu?
Damla Ersubaşı'dan takipçisine dikkat çeken yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Damla Ersubaşı'dan takipçisine dikkat çeken yanıt!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 2 yıl önce

bundan bize ne...