En iyi muhafazakar tatil rotaları? Türkiye'nin en iyi 5 muhafazakar oteli

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, deniz, kum, güneş tatili açısından dünyanın en güzel bölgeleri arasında yer alıyor. Yaz mevsiminin yaşandığı Türkiye'de deniz sezonunda açılmasıyla birlikte bu aylarda rahat bir tatil geçirmek isteyenlerin gidebileceği muhafazakar oteller bulunmaktadır. İşte muhafazakar ailelerin rahatlıkla tercih edebileceği 5 muhafazakar oteli sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Son dönemde turizm sektöründe yerini alan ve özellikle muhafazakar ailelerin ihtiyaçlarına ve hassasiyetlerine çözüm getirmek amacı ile kurulan muhafazakar oteller, ülkemizin her yerinde tatil beldelerinde geniş tatil seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Türkiye, helal gezi, helal tur, helal balayı ve helal tatil için dünyanın en meşhur muhafazakar ve helal destinasyonlarından biri olarak yer almaktadır. İslami otellerin yanı sıra, muhafazakâr oteller ve muhafazakâr villa olanakları oldukça geniş bir konaklama imkanı sunmaktadır. Biz de bu yazımızda sizler için harika bir tatili, hassasiyetlerinize uygun olarak dilediğiniz gibi gerçekleştirebileceğiniz Türkiye’deki en iyi muhafazakar otelleri araştırdık. İşte yanıtlar:

1. Angel’s Marmaris Hotel, Marmaris

'Angel’s Marmaris Hotel’ Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer almaktadır. 5 yıldızlı bir muhafazakâr otel bu otelde bütün yiyecekler yüzde yüz helal ve tesisin içerisinde alkol tarzı hiçbir şey servis edilmiyor. Angel’s Marmaris Hotel muhteşem deniz manzarasına sahip aynı zamanda denize sıfır kendine ait korunaklı kumlu koyda, kadınlara özel yaklaşık 17.000 m2 alana sahiptir. Otel aynı zamanda yemyeşil ormanın tam ortasında yer alıyor.

2. Adin Beach Hotel, Alanya

5 yıldızlı bir muhafazakâr otel olan Wome Deluxe Antalya’nın Alanya ilçesinde yer almaktadır. Otele yaklaşık 500 m mesafede bulunan restoran, ​kafe ve marketlerde helal yiyecek bulabilirsiniz. Adin Beach Hotel'de hem ailelere, hem erkeklere özel ve hemde kadınlara özel olmak üzere 3 tane özel kumsalı bulunuyor. Akdeniz manzarasına sahip lüks bir tatil köyü olan Ain beach alkolsüz olduğu için muhafazakar aileler tarafından çok tercih ediliyor.

3. Babillon Hotel & Spa & Restaurant, İyidere

Babillon Hotel, Rize’nin İyidere ilçesinde yer alan ve 5 yıldızlı bir muhafazakâr otel olan, deniz kıyısındaki muhteşem manzarasıyla oldukça etkileyici oteller arasında yer alıyor. Otelin birbirinden güzel ve farklı bir konseptle döşenmiş odaları bulunuyor. Babillon Hotel’in restoranları da dünya ve Osmanlı mutfaklarından muhteşem lezzetler sunuyor. Karadeniz sahilinde yer alan otel Rize’de keyifli bir tatil geçirmek isteyen muhafazakar aileleri bekliyor.

4. Selge Beach Resort & Spa, Manavgat

Akdeniz’in bakir, el değmemiş sahillerinin yanında yer alan Selge Beach, rahat ve konforlu iç tasarımının yanında geniş ve ferah bir dış mekâna güzellikleri barındırıyor. Denize sıfır olan Selge Beach, plajı, bahçesi, güneşlenme terası, klima ve ısıtma sistemleri, ortak alanları, engelli olanakları, sigara içilmeyen odaları, mescidi ve genel abdest alanıyla,muhafazakar balayı çiftler ve muhafazakar aileler tarafından sıkça tercih edilmektedir.

5. Lova Hotel & Spa, Yalova

LOVA OTEL

LOVA OTEL

Yalova'da yer alan Lova Hotel 4 yıldızlı bir muhafazakar oteldir. Otelde bütün gün veya belirli saatlerde kadınlara, ailelere ve gruplara özel, %100 korunaklı spa merkezi ile kapalı havuz imkanları bulunuyor. Diğer yandan güneşlenme terası, klima ve ısıtma sistemleri, tüm yiyecekler helal ve tesis sınırları içerisinde alkol servisi yok.

İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler
Bez dolap model ve fiyatları 2020

İLİŞKİLİ HABER

Bez dolap model ve fiyatları 2020
Amanoslar nerede? Amanos dağları (Nur dağları) nereye bağlı?

İLİŞKİLİ HABER

Amanoslar nerede? Amanos dağları (Nur dağları) nereye bağlı?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0