İstanbul'da  hava durumu! İstanbul'da kar yağışı başladı! 1 şubat Çarşamba hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğü hava tahminlerine göre Türkiye genelinde sağanak kar yağışları geliyor. Meteoroloji genel müdürlüğü İstanbul için 15 günlük hava durumu için tahminleri değerlendirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahminine göre Balkanlar üzerinden İstanbul'a dün itibariyle giriş yaptı. İstanbul'da 1 Şubat Çarşamba günü meteoroloji hava durumu verisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ÜSoğuk hava dalgası yurdu etkisi altına aldı. İstanbul'da gece saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başlarken yeni uyarılar da geldi. Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, (Antalya hariç) Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi; Doğu Akdeniz'in doğusu, (Batman hariç) Güneydoğu Anadolu, Şırnak, Hakkari, Elazığ, Bingöl, Ordu ve Giresun çevrelerinde ise yer yer kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Şubat Çarşamba günü için bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

İstanbul hava durumu20 Ocak 2022

İstanbul hava durumu20 Ocak 2022

BUGÜN HAVA NASIL 20 OCAK 2022

İSTANBUL °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu, kuzey kesimleri ve yüksekleri kar yağışlı

BURSA °C,6°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

EDİRNE  °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR  °C, 11°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

MUĞLA  °C, 6°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ADANA °C,12°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ANTALYA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu çevreleri sağanak yağışlı

HATAY °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ANKARA °C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı

ZONGULDAK °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SAMSUN °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TRABZON °C,10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ERZURUM  °C, 1°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

GAZİANTEP °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı. Yağışların yer yer kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli ve aralıklı yağmurlu
İstanbul

İstanbul

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK

► HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların kıyı kesimleri ile yurdun doğusunda mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde ise mevsim normallerinin 2-4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

► RÜZGAR: Yurdun batı, iç ve kuzey kesimlerinde kuzey, kuzeybatı; güneydoğu kesimlerinde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Hatay, K.Maraş, Osmaniye, G.Antep, Kilis, Ş.Urfa, Adıyaman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Elazığ, Bingöl, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yoğun olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Akdeniz Bölgesi'nde kuzey, kuzeybatı; Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL HAVA DURUMU 15 GÜNLÜK

İstanbul 15 günlük hava durumu

İstanbul 15 günlük hava durumu

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0