MasterChef Türkiye'nin çekildiği İstanbul Havalimanı bakın nerede!

MasterChef Türkiye'nin son dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar İstanbul Havalimanından yemek yaparak misafirlere servis etti. Çekimlerin gerçekleştirildiği İstanbul Havalimanı birçok kişi tarafından merak edildi. Peki MasterChef Türkiye 6 Ekim nerede çekildi? İstanbul Havalimanı nerede? İstanbul Havalimanına nasıl gidilir? İşte detaylar...

Ekranların fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta yarışmacıların kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Birbirinden leziz yemeklerin özenle hazırlandığı yarışmanın 6 Ekim'de yayınlanan bölümüyle son dokunulmazlık oyunu ekranlara geliyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın puanladığı yarışmanın bu bölümünde misafirler yemekleri tadarak puanlamayı gerçekleştiriyor. Birçok kişi 6 Ekim çekimlerinin gerçekleştiği İstanbul Havalimanına dair "MasterChef Türkiye 6 Ekim nerede çekildi? İstanbul Havalimanı nerede? İstanbul Havalimanına nasıl gidilir?" gibi soruların yanıtını arama motorlarında araştırıyor. Gelin MasterChef Türkiye'nin son dokunulmazlık oyunun gerçekleştiği İstanbul Havalimanı hakkında merak edilen detaylara birlikte göz atalım. 

MasterChef 30 Eylül nerede çekildi? Darülaceze nerede? DarülacezeİLİŞKİLİ HABERMasterChef 30 Eylül nerede çekildi? Darülaceze nerede? Darülaceze'ye nasıl gidilir?

MASTERCHEF TÜRKİYE 6 EKİM NEREDE ÇEKİLDİ? İSTANBUL HAVALİMANI NEREDE?

350'den fazla uçuş noktası ile birlikte dünya listelerinde çok farklı ve değerli bir yere sahip olan İstanbul Havalimanı, Avrupa Yakası'nın kuzeyinde yer alan Arnavutköy ilçesinde bulunuyor. Metro, hızlı tren, taksi ve özel araçlarla ulaşımın sağlandığı İstanbul Havalimanı'na 18 farklı hattan 150 otobüsle kolaylıkla gidebilirsiniz.

MasterChef Türkiye İstanbul Havalimanı

MasterChef Türkiye İstanbul Havalimanı

İSTANBUL HAVALİMANINA NASIL GİDİLİR?

Arnavutköy'de yer alan İstanbul Havalimanı, Avrupa Yakası'nın merkezine ortalama 45 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına 75 kilometre uzaklıkta bulunan Pendik, en uzak rota olarak belirlenebilir. Öte yandan Avcılar 53 km., Gayrettepe 38 km., Taksim 40 km., Levent 36 km., Maslak 35 km., Kavacık 42 km., Üsküdar 47 km. ve Kadıköy'ün İstanbul Havalimanına 52 km. uzaklıkta olduğunu söyleyebiliriz. 

 İstanbul Havalimanı

İstanbul Havalimanı

İSTANBUL HAVALİMANINA İETT OTOBÜSLERİYLE NASIL GİDİLİR?

İstanbul Havalimanına, İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-7, H-8 numaralı hatlarında yer alan otobüslerle kolay bir şekilde gidebilirsiniz. İşte hatlar hakkında detaylar şöyle:

  • H-1: Mahmutbey Metro - İstanbul Havalimanı hattını tercih ederek ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Ücreti ise 15,33 TL olarak belirlenmiştir.
  • H-2 Mecidiyeköy - İstanbul Havalimanı, H2 hattı sırasıyla Mecidiyeköy Metrobüs, Çağlayan, Nurtepe, Hasdal, Kemer Yolu, Orman Yolu, Kıyı Emniyeti ve İhsaniye Kavşağı'ndan geçerek İstanbul Havalimanına ulaşmaktadır. Ücreti ise 15,33 TL olarak belirlenmiştir.
  • H-3 Halkalı - İstanbul Havalimanı, H3 Yeni Havalimanı-Halkalı hattı ise Gümrük, 4.Cadde, Rumeliler, Atatürk Mahallesi, Demirciler Sitesi'nden geçiyor. Ücreti ise 15,33 TL olarak belirlenmiştir.
  • H-6 Mescid-i Selam/Arnavutköy - İstanbul Havalimanı hattını tercih edebilirsiniz.
  • H-8 Hacıosman/Sarıyer - İstanbul Havalimanı hattını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Ücreti ise 15,33 TL olarak belirlenmiştir.
  • H-9 Cevizlibağ - İstanbul Havalimanı hattının da ücreti 15,33 TL'dir.
  • İstanbul Havalimanı- Kozyatağı arası sefer düzenleyen hattın durakları ise şöyle sıralanmaktadır; Kozyatağı Metro, Tepeüstü, Kavacık köprüsü, Hasdal, İstanbul Havalimanı.
  • İstanbul Havalimanı- Taksim güzergahı ise şöyle; Gümüşsuyu peron, Beşiktaş Meydan, Zincirlikuyu Metrobüs, Göktürk, İstanbul Havalimanı

 İstanbul Havalimanı yolculuk

İstanbul Havalimanı yolculuk

HAVAİST'LE İSTANBUL HAVALİMANINA NASIL GİDİLİR? HAVAİST ÜCRETİ NE KADAR?

İstanbul Havalimanına gitmek için Havaist'leri tercih etmeyi düşünüyorsanız hatlar şu şekilde:

İstanbul Havalimanından Havaist Otobüs Hatları

İstanbul Havalimanından Havaist Otobüs Hatları

Havaist ücretleri son düzenlemeye göre; 4. Levent - 57 TL, Beşiktaş - 57 TL, Beyazıt Meydanı - 67 TL, Başakşehir - 52 TL, Kadıköy - 74 TL, Taksim - 67 TL, Sabiha Gökçen Havalimanı - 85 TL olarak belirlenmiştir.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Esef çetin 3 yıl önce

Atatürk havalimanı Anadolu yakasında değil Avrupa yakasında her yerden ulaşımı kolaydı ve tam olarak taşınması cargo uçuşa açık Anadolu yakasındaki Sabiha gökçendir yazılara dikkat edin