MasterChef Mehmet Yalçınkaya gençlik halini paylaştı! O halini görenler ünlü türkücüye benzetti

MasterChef jürilerinden Mehmet Şef yorumları ve tavırları ile dikkatleri üzerine topluyor. TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak gençlik fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şefi gören gözlerine inanamadı.

Geçtiğimiz haftalarda büyük final ile ekranlara getirilen Masterchef Türkiye'nin ardından Exxen'de Masterchef Junior'nin çekimlerine başladı. MasterChef Türkiye'de yarışmacıların yanı sıra şefler de ilgi odağı haline geldi.

Sert tavırları ile dikkatleri üzerine çelen Mehmet Yalçınkaya, babacan tavırlarıyla da gönüllere taht kurdu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Mehmet Şefin Instagram'da 1,1 milyon takipçisi oldu. Mehmet Şef'in her paylaşımı ilgi odağı oluyor.

Gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaşan Mehmet Yalçınkaya, 'Hey gidi günler. Hey gidi günler diyenler kimler?' notunu ekledi.

Ünlü şefin paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı 'bu ne şefim resmen evrim geçirmişsiniz' yorumunda bulundu.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Bu ne şefim resmen evrim geçirmişsiniz" yorumunda bulundu. Şefin gençliğindeki bıyıklı hali, ünlü türkücü Latif Doğan'a benzetildi.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya kimdir

Mehmet Yalçınkaya kimdir

TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından MastercChef 2020'nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyanın en çok merak ettiği ve ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alıyor. 46 yaşında olan ve 2 yıl önce Türkiye Lezzet Ödülleri'nde 500 bin üzerinde kişinin oylarıyla En iyi Şef Ödülü’ne layık görülen Yalçınkaya, dünya genelinde tanınan başarılı aşçılardan biri olarak da tanınıyor. Mehmet Yalçınkaya, 21 Ocak 1974 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi'nde insan anatomisi ve sindirim sistemi konuları üzerine eğitim aldı. 1 yıl sonra Amerika'nın ünlü gurme dergisi 'CULINARY' tarafından Trend Chef unvanıyla biyografisi ve spesiyalleri paylaşıldı. Türkiye'de 'Fusion Mutfak' akımını yapan ilk isim oldu.

Madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Almanya, İtalya, Fransa, Katar  ve Yunanistan gibi ülkelerde koordinatörlük yaptı. 2008 yılında Almanya'da yapılan IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE'nin A kategorisinde Dünya 3.'sü oldu. 2012 yılında Dünya Aşçılar Olimpiyatları'nda Dünya 2.'si oldu.

MEHMET YALÇINKAYA AŞÇILIK OKULU NEREDE?

Mehmet Yalçınkaya'nın bir de koordinatörlüğünü yürüttüğü aşçılık okulu mevcut. İstanbul Anadolu Yakası’nın saygın otellerinden olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in mutfağını yönetmekle sorumlu olan Mehmet Yalçınkaya, burada Ödüllere doymayan büyük şef' unvanına da sahiptir.

Şarkıcı Sıla ve Hazer Amani boşandı! Hazer Amani: Söyleyecek bir şey yok...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Sıla ve Hazer Amani boşandı! Hazer Amani: Söyleyecek bir şey yok...
İlk tesettürlü model Halima Aden neden modelliği bıraktığını açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

İlk tesettürlü model Halima Aden neden modelliği bıraktığını açıkladı!
Yusuf İslam'dan boksör Muhammed Ali'ye doğum günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf İslam'dan boksör Muhammed Ali'ye doğum günü paylaşımı
Deneyimli manken Güzide Duran Aksoy geri döndü! Amerika kabusu bitti!

İLİŞKİLİ HABER

Deneyimli manken Güzide Duran Aksoy geri döndü! Amerika kabusu bitti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mert 3 yıl önce

Sadece bir şov san ibaret! Hep medyatik !!! Hepsi hikaye! Sanki perde arkasında neler olduğunu bilmiyoruz! Önceden planlanmış , sana o esnada bağıracağım, gözlerin dolsun şaşırmış Numarası vs. yap, reytingler yükselsin bizde tabiki cebine iki üç kuruş fazla indiririz

Toplam 1 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Bu sapık kılıklı adami kim izler bilmem Bunlar normal insan değil ruhları kararmis

Toplam 1 beğeni

Saıd ANT 3 yıl önce

kendini kurtarmak için boy boy reklamını yapıyor.MİLYONLARCA seyircinin önünde bu yapılırmı

Toplam 1 beğeni