Sonbahar için en iyi kamp rotaları! Sonbahar'da çadır atabileceğiniz en güzel kamp alanları

Sonbahar mevsimi kamp yapmak için en ideal mevsimlerin başında yer alıyor. Sonbaharda birbirinden güzel ve İstanbul'a yakın gidebileceğiniz kamp alanları bulunuyor. Doğa sporlarıyla içi içe olabileceğiniz kamp yerlerinde aynı zamanda muhteşem manzaralarla keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. İşte sonbahar mevsiminde gidebileceğiniz en güzel kamp rotaları...

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle rengarenk yapraklara bürünen doğada muhteşem manzaralar oluşmaya başladı. Doğanın eşsiz renklerini görmek ve muhteşem manzarada kamp yaparak doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Sonbahar mevsiminde İstanbul'a yakın birçok kamp alanları bulunuyor. Ülkemizin muhteşem manzaralarında herkesten uzak bir tatil geçirmek biraz da olsun şehrin karmaşıklığından kurtulmak için bu kamp alanlarını tercih edebilirsiniz. Son dönemde yaşanan pandemi'den dolayı daha izole bir tatil için ve hafta sonu biraz olsun kalabalıktan uzaklaşmak, doğanın tadını çıkarmak için ülkemizde birbirinden güzel manzaraları kamp alanları mevcut. Yılın en güzel zamanı olan sonbaharda hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenler için Ülkemizde buluna en güzel kamp rotalarını derledik.

SONBAHAR'DA GİDEBİLECEĞİNİZ EN GÜZEL KAMP ROTALARI

1- YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI / BOLU

Sonbahar mevsiminde gidebilecek en güzel kamp rotalarının başında Yedigöller milli parkı geliyor. Yedigöller Milli Parkı; Bolu’nun 42 km kuzeyinde, Mengen İlçesine ise 53 km mesafede bulunuyor. Yedigöller’de kamp yapılacak en güzel mevsimler sonbahar ve ilkbahar mevsimidir. Doğanın muhteşem manzarasında ister çadır kampı yapabilir isterseniz de bungalov evlerde konaklayabilirsiniz.

2- YENİCE ORMANLARI / ŞEKER KANYONU / KARABÜK

Yenice ormanları kamp alanı

Yenice ormanları kamp alanı

Karabük'te yer alan Yenice ormanlarında yaban hayatı ve endemik bitkileriyle tüm doğaseverler tarafından merak edilmektedir. Yenice ormanlarında doğa sporları yapabilir ve muhteşem manzarada çadır kampta konaklayabilirsiniz.

3- ERİKLİ YAYLASI / YALOVA

Erikli yaylası kamp alanı

Erikli yaylası kamp alanı

İstanbul'a çok yakın olan Erikli yaylasına biraz olsun şehir kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için hafta sonu alternatif olabilecek kamp rotalarından biri. Erikli yaylasında Kent ormanı, Çifte Şelale, Küçük Dipsiz Göl, Büyük Dipsiz Göl gibi doğal yaşam alanlarının yer alıyor. Bu kamp alanlarında dilerseniz günü birlik piknik yapabilir dilerseniz de i kamp yapılabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı giderebileceğiniz lavabo ve duş imkanları da bulunuyor. 

4- KAZ DAĞLARI / ÇANAKKALE

Kaz dağları kamp alanı

Kaz dağları kamp alanı

Kaz dağları huzurlu ve izole bir tatil geçirmek isteyenler için en güzel rotalar arasında yer alıyor. Çanakkale'de yer alan Kaz dağlarında izinli olan bölgelerde konaklayabilirsiniz. Dilerseniz karavanla ya da çadır ile kamp yapabilirsiniz. Dağlarda yürüyüşe çıkabilir tertemiz havasında huzurlu ve unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

5- ABANT / BOLU

Abant gölü kamp

Abant gölü kamp

Abant dört mevsim boyunca eşsiz güzellikler sunduğu için yerli ve yabancı turistler tarafında en çok tercih edilen tatil yeri arasındadır. Abant'ta tertemiz bir göl manzarasında dağ havası almak isterseniz çok güzel bir kaçış rotası olabilir.

Çocuğa boşanma nasıl anlatılmalı, kim söylemeli? Boşanmanın çocuktaki psikolojik etkisi

İLİŞKİLİ HABER

Çocuğa boşanma nasıl anlatılmalı, kim söylemeli? Boşanmanın çocuktaki psikolojik etkisi
Sonbaharda İstanbul'da fotoğraf çekilecek en güzel yerler

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda İstanbul'da fotoğraf çekilecek en güzel yerler
Uzmanların önerileriyle sonbaharda alışveriş tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanların önerileriyle sonbaharda alışveriş tüyoları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0