Cristiano Ronaldo: Oğlumun cips yemesini istemiyorum!

Lionel Messi, Muhammed Salah ve Ronaldinho'yu geçerek yüzyılın futbolcusu ödülünü kazanan Cristiano Ronaldo, tören sonrası yaptığı konuşmada oğlunun cips yemesini ve kola içmesini istemediğini itiraf etti.

Portekizli süper yıldız Ronaldo, yüzyılın oyuncusu ödülünü aldığı tören sonrasında açıklamalarda oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile ilişkisi üzerine de şaşırtıcı sözler sarf etti.

"HENÜZ 10 YAŞINDA"

35 yaşındaki oyuncu açıklamasında; "İleride iyi bir futbolcu olup olamayacağını göreceğiz. Buna kızdığımı bilmesine rağmen bazen kola içiyor, cips yiyor. Bazen ona vücüdunu yenilemesi için soğuk suya girmesini söylüyorum. Bana suyun çok soğuk olduğunu söylüyor. Bunlar normal çünkü henüz sadece 10 yaşında" dedi.

"EN İYİSİ OLMASINI İSTİYORUM"

Ronaldo "Oğluma futbolcu olması için baskı yapmayacağım ama yardımımı isterse tabii ki yardım edeceğim. Bu uzun ve sıkı bir çalışma gerektiriyor. Oğlumun her şeyden önce futbolcu da olsa doktor da olsa en iyisi olmasını istiyorum" diye konuştu. 

7 ÇOCUK İSTİYOR

Cristiano Ronaldo Jr. dışında;  Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo isimli 3 çocuğu daha olan Portekizli yıldızın 7 çocuk sahibi olmak istediği biliniyor. 

Cardi B'den kızına bin dolarlık oyuncak bebek!

İLİŞKİLİ HABER

Cardi B'den kızına bin dolarlık oyuncak bebek!
Okan Bayülgen'in sözleri geceye damga vurdu! İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu...

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen'in sözleri geceye damga vurdu! İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0