Erkan ve Filiz ilk buluşmalarında kimlerle karşılaşacak? Gönül Dağı 129. bölüm fragmanı yayında

Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı Gedelli Kasabası'nda aksilikler amcaoğullarının peşini bırakmıyor.Yeni bölümde; Taner, deprem projesini nasıl geliştirecek? Asuman’ın öğrencisi türkü yarışmasına katılabilecek mi? Erkan ve Filiz ilk buluşmalarında kimlerle karşılaşacak?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Cumartesi günlerinin reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Anadolu insanının sıcacık hikayeleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar gibi başarılı isimler yer alıyor. İlk bölümden itibaren izleyiciyi sürüklemeye devam eden dizide yeni gelişmeler yaşanıyor. Gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi.

İşte Gönül Dağı 129. bölüm fragmanı...

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede? İLİŞKİLİ HABERGönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede?

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği Gönül Dağı dizisi başladı. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini konu edinen Gönül Dağı dizisi, “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırıldı. Merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ın unutulmaz türküsü 'Gönül Dağı'ndan esinlenerek hazırlanan ve çekimleri Eskişehir'de gerçekleştirilen TRT 1 dizisi, yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Gönül DağıİLİŞKİLİ HABERGönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gönül Dağı

Gönül Dağı

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede? İLİŞKİLİ HABERGönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede?

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, senaryosu Mustafa Çiftçi'ye ait olan, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda; Berk Atan (Taner), Gülsim Ali İlhan (Dilek), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah) Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel), Ecem Özkaya (Zahide) gibi isimler yer alıyor.

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Batman şehri sınırlarında! Yaptığı espri gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Batman şehri sınırlarında! Yaptığı espri gündem oldu
Kim Milyoner Olmak İster’de garip anlar!  Yarışmacı çıkarma işleminde elendi

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster’de garip anlar! Yarışmacı çıkarma işleminde elendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 158

evden 6 ay önce

giden gitsin kalan sağlar yeter

Toplam 1 beğeni

Yolcu 1 yıl önce

Yanlış yaptılar, petek çalmak da nereden çıktı, hurdacı ile konuşup parası sonra verilmek üzere petekleri almaları gerekirdi, her başı dara düşene hrsızlık yap sonra ödersin gibi bir mesaj verdi, yanlış yapmayın lütfen.

Toplam 1 beğeni

Yozgatlı 1 yıl önce

Bence öğretmenle evlenecek.

Toplam 2 beğeni

murat 1 yıl önce

neşet ağam vardı onun da sesi kesildi tadı tuzu kalmadı

zazaki 1 yıl önce

tadı tuzu kalmadı tv tek seyrettigim diziydi ama malesef bu sezon izlemedim... çok aglak dizi oldu senaristleri degiştirin diziyi iyice acitasyona bagladılar... yakında kurtlsr vadisine çevirirler...

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun