Beşiktaş'ta gidilebilecek yeni nesil kahve dükkanları

Beşiktaş, İstanbul'un en popüler ilçelerinden biri. Her zaman kalabalık olan bu ilçede, keyifli ve sakin vakit geçirebilmek için yeni nesil kahvecileri tercih edebilirsiniz. Beşiktaş'ta birçok kahve satan dükkan bulunuyor. Sizler için en gözde yeni nesil kahvecileri derledik.

Büyüklüğü ve çok çeşitliliğiyle özellikle gençlerin, gezip buluşmak için ilk tercih ettiği ilçelerden biri olan Beşiktaş'ta cafe ve restoran sayısı oldukça fazla. Ancak gelen kişilerin çoğunluğu, mekan olarak yeni nesil kahvecileri tercih ediyor. Beşiktaş çarşı içerisinde biraz ilerlenildikten sonra bir cadde boyunca bu yeni nesil kahveciler karşınıza çıkar. Kimi dükkanların masaları kaldırımlara taşmışken kimilerinin ise daha sade ve sakin bir işleyişi bulunuyor. Seçeneğin fazla oluşu da karar kılma konusunda kişileri zorlayabiliyor. Fakat doğru bir bilgiye sahip olarak bu kararsızlıktan kurtulunabilir. İçeriğimizde, Beşiktaş'ta gidilebilecek en gözde yeni nesil kahve dükkanlarına yer verdik.

BEŞİKTAŞ'IN EN GÖZDE YENİ NESİL KAHVE DÜKKANLARI

LATİFE TÜRK KAHVECİSİ

Adı duyulduğunda akla ilk olarak Bülent Ortaçgil'in Şık Latife şarkısını getiren Latife Türk Kahvecisi, Beşiktaş Sinanpaşa'da bulunan kahve dükkanlarından biridir. Masaları kaldırımlara taşan kahveciler grubunda yer alan bu mekan 2 katlıdır ve özellikle kış aylarında, 2. katındaki ev konseptiyle müşterilerinin ilgisini çekmektedir.

Adından ve kullanıcıların çoğunlukla Türk kahvesini tercih etmesinden dolayı, yeni nesil kahve dükkanı değil gibi bir algı oluşsa da, Latife Türk Kahvesi de Beşiktaş'ın en çok tercih edilen mekanları arasında yer almaktadır.

ŞAİRLER KAHVESİ

Daha sessiz ve sakin bir yer arayanların tercih ettikleri Şairler Kahvesi, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi'nde yer almaktadır. Edebiyat ve şiirle iç içe vakit geçirmeyi sevenlerin ideal mekanı olan bu yerin kahveleri kadar duvar dekorasyonları ve yemekleri de ilgi çekmektedir.

MİNOA BOOKS AND COFFEE

Hem yemek yeyip kahve içebileceğiniz hem de kitap okuyabileceğiniz bir mekan olan Minoa Books and Coffee, özellikle fotoğraf çekilmeyi sevenlerin en sevdiği mekanların arasında yer almaktadır. Sakızlı kurabiyesi de oldukça beğenilen bu mekan, dev kütüphanesi ve geniş mutfağıyla da dikkat çekmektedir.

MAMBOCİNO ARTİSAN COFFEE

Beşiktaş'ın en popüler kahvecileri arasında yer almaktadır. Çoğunlukla kalabalık ve gürültülü olması sebebiyle sakinlik arayanların pek tercih etmediği mekanlar arasında bulunmaktadır. Menüsünü düzenli olarak yeniliyor olması dikkat çeken yönüdür.

MOLECULE COFFEE

El işçiliği seramik ürünleriyle müşterilerinin beğenisini kazanan dükkan, Beşiktaş Akaretler'de yer almaktadır. Kahve dükkanının atölyesi ise Etiler semtinde yer almaktadır. Ayrıca internet üzerinden de satış yapmaktadır.

Maşukiye'ye nasıl gidilir? Maşukiye'de kahvaltı yapılacak yerler Sonbahar'da Maşukiye

İLİŞKİLİ HABER

Maşukiye'ye nasıl gidilir? Maşukiye'de kahvaltı yapılacak yerler Sonbahar'da Maşukiye
Bolu'da  günübirlik tatilde gezilip konaklanabilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Bolu'da günübirlik tatilde gezilip konaklanabilecek yerler

BİR YORUM YAPIN 0