Sadakatsiz nerede çekiliyor? Sadakatsiz Asya'nın evi nerede? Tekirdağ'da gezilecek yerler

Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran draması Sadakatsiz, Tekirdağ'da çekiliyor. Dizide mekan olarak kullanılan evlerin bulunduğu sokaklar ve diğer yerler, seyirci tarafından çok sevildi. Birçok kişi de Tekirdağ'da gidilebilecek yerleri araştırmaya başladı. Sizler için bir Tekirdağ'da gidilebilecek yerler listesi hazırladık.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi oluyor. 10 üzeri reyting bandına oturan dizi, Tekirdağ'da çekiliyor. Dizi için kullanılan evler ve bulundukları sokaklar da seyircinin ilgisini çekiyor. Daha önce Tekirdağ'a gitmemiş olan birçok kişi bu sokak ve alanları araştırmaya başladı. Öte yandan Tekirdağ'a gidildiğinde gezilecek olan yerleri de öğrenmeye çalışıyorlar. Pandemi sonrası ziyaret edebileceğiniz pek çok güzel yere sahip olan Tekirdağ'da mutlaka görmeniz gereken yerleri ve dizinin mekanları hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

  • Sadakatsiz dizisi, Doctor Foster adlı projeden uyarlama.
     
  • Dizide, Tekirdağ'da oldukça ünlü olan bir doktor ile çevresinde yaşayanların hikayesi anlatılıyor.
     
  • Mekan olarak Tekirdağ ve çevresi kullanılıyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinde Asya ev, Bahar ev ve Asya hastane gibi mekanlar bulunuyor. Dizinin genel olarak çekimlerinin yapıldığı yer Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesidir.

TEKİRDAĞ'DA GÖRÜLMESİ GEREKEN YERLER

Bir Trakya Bölgesi ili olan Tekirdağ, sahilleriyle ünlü olan bir ilimizdir. Şehirde gezilecek çok yer var ancak bazı yerler, Tekirdağ deyince direkt akla gelir. Bu yerler arasında plaj ve çiftlikler bulunuyor.

ŞARKÖY PLAJI

Türkiye'nin en uzun kumsallarından olan Şarköy Sahili, 60 metre uzunluğundadır. Dünyanın en uzun 12. sahili de olan Şarköy, şehrin en çok turist alan yerlerindendir. Çevre kısmında su ürünleri koorperatifi ve balıkçı barınakları bulunur. 

KUMBAĞ PLAJI

Şarköy'ün kalabalığı yerine daha sessiz ve sakin bir yer arayanlar için ideal olan Kumbağ, İstanbul'a yakın olması sebebiyle de buradan çok fazla günübirlik ziyaretçi alır. 

OLİMPOS AT ÇİFTLİĞİ

Çorlu ilçesinin biraz dışında kalan bu yer, hoş vakit geçirmek isteyenlerin tercih ettikleri bir alandır. At binme derslerinin de verildiği bu çiftlikte, yemek yenilip atlar sevilebiliyor. Doğayla baş başa kalınan bir ortamdır. 

ÇORLU MİNİ HAYVANAT BAHÇESİ

Çocuklar için tam aranan ortamlardan olan mini hayvanat bahçesinde, birçok hayvan türüne rastlanmaktadır. Bu hayvanlar arasında; av köpeği, kel tavuk, kel horoz, pekin ördeği de bulunmaktadır.

UÇMAKDERE

Özellikle gençlerin en çok tercih ettikleri bu yer, şehre tıpkı Şarköy gibi en fazla turist getiren yerlerdendir. Yamaç paraşütü ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi olan Uçmakdere, Tekirdağ'a 30 km.'lik bir mesafededir.

Tek kişilik yatakların ölçüleri nasıl olmalı? Tek kişilik yatak modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Tek kişilik yatakların ölçüleri nasıl olmalı? Tek kişilik yatak modelleri 2021
Cinayet geni nedir, belirtileri nelerdir? Kağıt Ev dizisinde cinayet geni detayı..

İLİŞKİLİ HABER

Cinayet geni nedir, belirtileri nelerdir? Kağıt Ev dizisinde cinayet geni detayı..

BİR YORUM YAPIN 2

Nenly 2 yıl önce

Sadakatsiz Tekirdağ da değil İstanbul Florya da çekiliyor

Toplam 1 beğeni

ufuk 3 yıl önce

10 numara yerdir tekirdağ...

Toplam 3 beğeni