Hülya Avşar Masumiyet'in neden final yaptığını açıkladı

Fox TV'nin yeni sezonun en dikkat çeken işlerinden Masumiyet'in yayın günü Çarşamba'dan Pazartesi'ye alınmış, bu kararın alınmasında Hülya Avşar'ın etkili olduğu iddia edilmişti. Reytinglerde istediğini elde edemeyen Masumiyet, geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Yaşanan süreç hakkında ilk açıklamayı ünlü sanatçı Hülya Avşar yaptı.

Konusuyla seyirciyi ekranlara kilitleyen Masumiyet dizisi sosyal medyada da her hafta trendlere girmeyi başarıyor. Kadrosunda Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan gibi isimlerin yer aldığı dizi için şaşırtan bir karar verilmişti.

Bu zamana kadar hep Çarşamba günleri ekrana gelen dizi, Yasak Elma'nın sezon finali yapması sonrası Pazartesi'ye alınmıştı. Bu durumun reytinglere nasıl yansıyacağı merak ediliyordu.

Yeni iddiaya göre bu kararı alınmasında Hülya Avşar etkili olmuştu. Avşar, final haberini alır almaz yapım şirketi Gold Film'e gitmişti. Yapımcı Faruk Turgut ile görüşen sanatçı, beni 13 bölüm için mi ikna ettiniz diyerek tepki göstermişti. Bunun üzerine kanalla görüşülmüş ve dizinin yayın günü değiştirilmişti. Ancak bu durum da işe yaramadı ve dizi geçtiğimiz Pazartesi günü final yaptı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Haber Global'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk olan ve stüdyosu önünde magazincilerin sorusunu yanıtlayan Avşar, 'Dizi televizyona uygun değildi, yeri dijital platformdu.' ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAPIN 5

Ayten Salman 2 yıl önce

Foks tv nin bütün dizileri kalite başka kanal izlemiyorum

Akıllı 2 yıl önce

Diziyi çok keyifle izliyordum,bitmesine üzüldüm.Pazartesi akşamı kötü bir karar idi.Şarkılar seni söyler ve çukır dizisiyle zaten yarışamazdı

TÜRK 3 yıl önce

Fox tv türk menşeli bir yayın kuruluşu olmadığı için izlemiyoruz

Toplam 6 beğeni

Alp 2 yıl önce

Atv ye devam edin ltf

Toplam 0 Beğeni

Mustafa kemal 3 yıl önce

Mumkunse fox tv yi turkiyede hic istemiyoruz

Toplam 6 Beğeni