Akrep dizisi için final kararı verildi! Akrep dizisi konusu nedir?

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep dizisi için final kararı alındı. Kararda, dizinin son haftalarda düşmeye başlayan reytingleri etkili oldu.

Demet Akbağ'ı yıllar sonra ekrana döndüren Akrep dizisi ekranda başarılı bir şekilde yayın hayatını sürdürüyordu. Ancak diziden üzen bir haber geldi. Reytinglerde son dönemde başarılı bir grafik çizemeyen dizi, 26. bölümüyle ekrana veda edecek.

AKREP DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen 'Akrep', geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor.

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim'in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.

Fahriye Evcen açıkladı! Masumlar Apartmanı'nda oynayacak mı?

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen açıkladı! Masumlar Apartmanı'nda oynayacak mı?
Gökhan Özoğuz'a göre deniz salyaları Kanal İstanbul için ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özoğuz'a göre deniz salyaları Kanal İstanbul için ortaya çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

cengi 3 yıl önce

Güzel sahneler var fakat anlatım iyi değil tutuklu olan birinin hayatımı yoksa yaşanacaklae mi ben sevmedim. Oyuncular güzel ama türk halkı dizilerde karmaşa sevmez olay tamolarak anlasilmadi bence

Toplam 1 beğeni