Zuhal Topal'la Sofrada neden yok, haftanın finali ne zaman? 18 Haziran Zuhal Topal'la...

Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni bölümünün yayın akışında olmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün ekranlara geliyordu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada neden yok, bitti mi?

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen ve 600'üncü bölüme doğru giden Zuhal Topal'la Sofrada, yeni bir haftaya 'Merhaba!' dedi. Beş gün boyunca hünerlerini sergileyecek olan gelinler ve onlara puan verecek kayıınvalidelerin mücadelesi, yine izleyenlerin nefesini kesecek. Beş gelin ve kayınvalidenin tek hedefi ise 15 bin lira ile evlerine dönebilmek. Zuhal Topal'la Sofrada neden yok, sorusu ekranlarını açan izleyenlerin odaklandığı konulardan oldu. Bu hafta yayınlanmayan yarışma programının akıbeti belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yayın saatinde farklı diziler ve programlar yer alırken, yarışma kısa süreliğine izleyenlere veda etti. 11 Haziran Cuma günü izleyicilerle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması sezon finali yaptı. Yarışmanın yeni bölümlerinin yeni sezonda yayınlanması bekleniyor.

  

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA NEDEN YOK?
 
Sezon finali yapan Zuhal Topal'la Sofrada en son 11 Haziran Cuma günü izleyicilerle buluşmuştu. Zuhal Topal'la Sofrada programının eylül ayında kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Programın yerine Şef Akademi isimli yarışma programı izleyicilerle buluştu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Zuhal Topal'la Sofrada Başvurusunda bulunmak isteyenleri aşağıdaki link üzerinde verilen başvuru formuna gerekli bilgileri yazarak katılım sağlayabilir. Programda her hafta bir gelin ve kayınvalide 15 bin TL'nin sahibi oluyor.

Mehmet Ali Erbil ile torunu Elisa'nın eğlenceli anları!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil ile torunu Elisa'nın eğlenceli anları!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cüneyt 3 yıl önce

Bu ilk değil. Daha önceden de olmuştu.