Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlayacak?

TRT1'de ekrana gelen ve gerçek bir vatan mücadelesini anlatan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde adında değişikliğe gidildi ve dizinin yeni sezon ismi Kıbrıs: Zafere Doğru oldu. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlayacak?

Başrollerinde, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ve Tayanç Ayaydın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için geri sayım devam ediyor. 9. bölüm ile sezon finali yapan dizisinin yeni sezonda adı değişirken, Kıbrıs: Zafere Doğru’nun yeni sezon fragmanı da merakla bekleniyor.  

BİR ZAMANLAR KIBRIS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranlara geldiği 9 bölüm ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Bir Zamanlar Kıbrıs (Kıbrıs: Zafere Doğru) dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Eylül ayının sonuna gelinmesiyle izleyicilerin heyecanı artarken, alınan bilgilere göre, Bir Zamanlar Kıbrıs’ın (Kıbrıs: Zafere Doğru) Ekim ayının ikinci haftasında ilk bölüm ile yeniden seyircinin karşında olması bekleniyor.

 

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ KONUSU

1963 yılı Kıbrıs Adası'nda Türkler ve Rumlar yan yana sorunsuz bir şekilde hayatlarını sürdürmektedirler. Sakız tüccarlığı yapan Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak adlandırılan olayların başlamasıyla tıpkı diğer Kıbrıs Türk'ü aileler gibi saldırıya uğrarlar. Kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçü gerçekleştiren ailenin üyesi Kemal Dereli, bu göç yolunda binlerce Türk'ün de lideri haline gelir. Bu sırada Türkiye'den adaya gizli görevle biri gönderilir. Ankaralı olarak bilinen bu kişi, Lefkoşa'daki olayların seyrini değiştirir.

Bir Zamanlar Kıbrıs konusu

Bir Zamanlar Kıbrıs konusu

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Ahmet Kural

- Serkan Çayoğlu

- Pelin Karahan

- Tayanç Ayaydın

- Gülper Özdemir

- Devrim Saltoğlu

Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekiliyor?

Oyuncu Öykü Çelik müjdeyi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Öykü Çelik müjdeyi verdi
Hepsi Grubunun eski üyesi Cemre Kemer'den güldüren çıkış: Burnum estetik bana benzemez

İLİŞKİLİ HABER

Hepsi Grubunun eski üyesi Cemre Kemer'den güldüren çıkış: Burnum estetik bana benzemez

BİR YORUM YAPIN 2

Vatansever 3 yıl önce

Muhteşem bir çalışma. Ahmet Kural hayatının belki de en muhteşem oyununu çıkarıyor. Tayanç Ayaydın kötü role hiç uymamış.

a.d 3 yıl önce

İŞte bu olayın failleri olan eokanın gerçek lideri olan makariosun heykelini beylikdüzüne parka diken eko yu İstanbula başkan seçtiniz ey Atatürk çü geçinen gerçekte vatan haini olan chpkk lılar.

Toplam 4 beğeni