Kadınlar Günü'nde nereye gidilir? Kadınlar Gününe özel günübirlik seyahat rotaları

Dünya Kadınlar Gününün gelişiyle sevdiklerinizle eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz günü birlik gezi rotaları oluşturabilirsiniz. Peki, kadınlar gününde nereye gidilir? Kadınlar Gününde gezilecek yerler nelerdir? Kadınlar Gününde İstanbul'da nereye gidilir? İşte Kadınlar Gününü anlamlı kılacak en güzel yerleri sizler için derledik.

Her yıl tüm dünyada önemli bir yer edinen 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde eşinizi, annenizi veya kız kardeşinizi yanınıza alarak güzel vakitler geçirebileceğiniz aktivitelere şans verebilirsiniz. İster birkaç günlük gezi rotaları oluşturabilir ister günü birlik gezilerle harika anlar biriktirebilirsiniz. Hayatınızdaki kadınlara değerli ve özel hissettirecek bu planı oluşturmakta kararsızlık yaşıyorsanız size harika önerilerimiz var! Ülkemizin dört bir yanında bulunan doğa harikaları ve tarihi güzellikler arasından kişisel zevklerinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Gelin, kadınlar gününüzü güzelleştirecek en güzel yerleri birlikte adım adım keşfedelim.

Kadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileriİLİŞKİLİ HABERKadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileri

Kadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileriİLİŞKİLİ HABERKadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileri

KADINLAR GÜNÜNDE NEREYE GİDİLİR?

  • ADALAR

Adalar

Adalar

Adalar, günübirlik seyahat rotası denildiğinde ilk akla gelen yerdir. Eğer İstanbul ve çevre illerde yaşıyorsanız Adalar'a gidip tarihi ve nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle bahar mevsiminin ilk ayı olan martta Adalar'ın masmavi ve yemyeşil dokusuna hayran kalmamak mümkün değil!

  • GÖKÇETEPE

Gökçetepe Tabiat Parkı

Gökçetepe Tabiat Parkı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan Gökçetepe Tabiat Parkı, Edirne ve çevre illerinde ikamet edenler için harika bir seçim olacaktır. Doğanın zenginliğini gözler önüne seren Gökçetepe'de dilerseniz kamp yapabilir ya da piknik sofraları kurabilirsiniz. Göz alıcı manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken Gökçetepe Tabiat Parkı fotoğrafçılıkla ilgilenenler için de çok güzel bir yerdir. 

  • CUMALIKIZIK

CUMALIKIZIK

CUMALIKIZIK

Bursa'nın oldukça meşhur olan ilçelerinden Cumalıkızık, Bursa ve çevresinde gidilebilecek ideal noktalardandır. Bir döneme damga vuran Kınalı Kar dizisinin de çekildiği bu yerde otantik bir geziye kucak açabilirsiniz. Osmanlı’nın erken dönem sivil mimari örneklerine ev sahipliği yapan köyde 250'den fazla ev bulunuyor. Eğer burayı gelmeyi düşünürseniz mutlaka yerel lezzetleri denemeyi unutmayın.

  • BOZCAADA

Bozcaada

Bozcaada

Çanakkale ilçesi Bozcaada, küçük bir balıkçı kasabası olarak otantik havasını da içerisinde barındırıyor. Çanakkale ve çevre illerde yaşıyorsanız, günübirlik Bozcaada'ya gelerek denizin mis gibi kokusuna şahitlik edebilirsiniz. Şehrin merkezinde yer alan iki katlı taş ve ahşap cumbalı evlerin hakim olduğu Bozcaada'da eşsiz fotoğraflar çekilebilirsiniz.

  • YEDİGÖLLER

Yedigöller Milli Parkı

Yedigöller Milli Parkı

Sadece Bolu ve çevre illerden değil ülkenin dört bir yanından geniş bir turist kaynağına sahip olan Yedigöller Milli Parkı, günübirlik olarak gidilebilecek doğa rotalarındandır. Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl olarak 7 gölden oluşan Yedigöller, ülkemizin en güzel karışık doğal ormanlarına sahiptir. Eğer Yedigöller Milli Parkına gelmeyi düşünürseniz mutlaka Kapankaya Manzara Seyir Yeri'ne çıkarak doğanın tüm ihtişamının ayaklarınızın altına serilmesine izin verin.

Kadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlar Gününe özel şık dekorasyon önerileri
Tarihe adını yazdırmış 28 kadın sporcu! İlham kaynağı olan Türk kadın sporcular

İLİŞKİLİ HABER

Tarihe adını yazdırmış 28 kadın sporcu! İlham kaynağı olan Türk kadın sporcular

BİR YORUM YAPIN 0