Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç'in paylaştığı Camdaki Kız'da Hayri karakteri dikkat çekiyor. Sezon finaline, kitapta Nalan'ın koruması ve şoförü olarak bilinen Hayri karakteri damga vurdu. Camdaki Kız yok mu, bitti mi? Camdaki Kız Hayri kim?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ve Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız Hayri karakteri ile dikkat çekiyor. Sezon finaline, kitapta Nalan'ın koruması ve şoförü olarak bilinen Hayri karakteri damga vurdu. Son yayınlanan fragmanda Hayri karakterini canlandıran kişinin Erkan Kolçak Köstendil, Uraz Kaygılaroğlu veya Burak Deniz'in olduğu düşünüldü. Dizinin yeni bölümün yayınlanmasıyla Camdaki Kız Hayri kimdir sorusu yanıt bulması beklenmişti. Ancak Hayri'nin kim olduğu netlik kazanmamıştı.

  • Dizinin Hayri karakteri için birçok isim düşünülmüştü. Sonunda kimin canlandıracağı belli oldu. Sıfır Bir Adana, Çukur ve Alev Alev dizilerinde rol alan Cihangir Ceyhan'a teklif götürülmüştü. 

En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde izlediğimiz Ceyhan, yeni sezonda karşımıza Camdaki Kız’ın Hayri’si olarak çıkacak. Yapım tarafından resmi açıklama henüz yapılmamış olsa da Cihangir Ceyhan'la anlaşma sağlandığı konuşuluyor.

 

Camdaki KızİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın düğünü olacak mı? Camdaki Kız 9. Bölüm fragmanı

CAMDAKİ KIZ HAYRİ KİMDİR, HİKAYESİ NE?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizide Hayri karakteri sezon finali fragmanında ilk kez görüntülendi. Gerçek hayat hikayesine dayanan romanda Hayri karakteri Nalan'ın koruması ve şoförü olarak olaya dahil olur. Nalan, eşi Sedat'tan ilgi görmez ve mutsuz bir hayat yaşar. Karnındaki bebeğini de kaybetmesiyle birlikte derin bir depresyona düşer.

Camdaki Kız Muzo kimdir? Camdaki Kız Muzaffer hastalığı ne? Enis Arıkan kimdir ve kaç yaşındaİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Muzo kimdir? Camdaki Kız Muzaffer hastalığı ne? Enis Arıkan kimdir ve kaç yaşında

Tam bu sırada Hayri onun bu halinden istifade ederek ona yakınlaşır. İlgiye aç olan Nalan da bu ilgiye kayıtsız kalmaz. Kitapta Hayri evli ve üç çocuğu olan kaba saba bir adamdır.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Necla Nazır'a eski damat şoku! Evi bastı, kapıları tekmeledi!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Necla Nazır'a eski damat şoku! Evi bastı, kapıları tekmeledi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0