Ozan ve Esra arkadaş olmaya karar verdi! Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 1. fragmanı

Ozan, Çağla'nın Esra'yı tehdit ettiğini öğrenir. Esra'nın neden Çınar ile beraber olduğunu da bu sayede öğrenen Ozan bu saatten sonra ne yapacak? Öte yandan Ekrem ve Elif evlenme kararı alır. Bu da aileleri yeniden bir araya getirmeye zorlar. Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 1. fragmanı

Ekrem ve Elif evlenmelerine izin vermeyen aileleri yüzünden kaçma kararı alır. Ancak bu durum Ozan ve Esra'nın başını belaya sokar. Onları aramaya giderken kaybolan ikili bir dağ evinde mahsur kalırlar. O gün Esra tedirginken Ozan oldukça mutludur. Ertesi sabah Ozan, Esra için çok güzel bir kahvaltı sofrası kurmuştur. Bu Esra'nın hoşuna gider ancak Ozan'ın eski konuları açmasıyla tartışırlar ve Esra, Çağla'nın kendisini tehdit ettiğini söyler. Bunu duyan Ozan'ın, neler yapacağı merak konusu oldu. 

AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜM 1. FRAGMAN

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra, annesinin hayatını gördükten sonra iş sahibi biriyle evlenmeye karar verir. Mahallede kendisini delice seven Ozan'ı duyan Esra, Ozan ile evlenir. Çiftin güzel giden evliliği birden Esra'nın anne ve babasının hayatına dönmeye başlar. Bu durumdan rahatsız olmasına rağmen Esra halen Ozan'ın yanında kalır. Ancak Ozan'ın hayallerini gerçekleştirmek için işten ayrılmasını duyan Esra'nın hayatı alt üst olur. Çok zorlanan Esra boşanma kararı verir. Bu durum Ozan'ı çok üzer ve hırslandırır. Bir yıl içinde geliştirdiği projeye kaynak bulan Ozan bir anda zengin bir adam haline gelir. Genç girişimci olarak anılan Ozan'ın haberleri gazetelerde yer alır. Esra, bu haberleri görür ve çok üzülür. bu sırada bir kafede garsonluk yapan Esra, gazetedeki haberi okuyan iki kişiyle arasında tartışma çıkar ve karakola düşer. Burada yakın arkadaşı Zeynep, Ozan'ı arar. Ve Esra ve Ozan'ın yolları yeniden kesişir. Ancak Ozan artık eski Ozan değildir. Esra, Ozan'ın tavırlarına sinirlenir ve onun şirketinden stajer olarak işe başlar. 

esranın ailesi

esranın ailesi

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLERDİR?

Usta tiyatro oyuncusu Günay Karacaoğlu, Zeynep Konkande, Süleyman Atanısev ve Birgül Ulusoy'un yanı sıra Mehmet Korhan Fırat, Melisa Döngel, Burak Yörük ve Ceren Koç yer alıyor. 

Esra'yı Burcu Özberk, Ozan karakterini ise İlhan Şen oynamaktadır. Ozan'ın annesi Zümrüt Korfalı (Günay Karacaoğlu), kız kardeşini Ceren Koç, halasını Reyhan Korfalı (Birgül Ulusoy) oynamaktadır. Esra'nın annesini ise Menekşe Erten (Zeynep Konkande) abisini Ekrem Erten (Mehmet Korhan Fırat) babasını Yalçın Erten (Süleyman Atanısev) oynamaktadır. 

aşk mantık intikamın kore versiyonu

aşk mantık intikamın kore versiyonu

BİR YORUM YAPIN 2

Srm 2 yıl önce

Merhaba çağlar değil çınar!!!!

Toplam 6 beğeni

Aşk mantık intikam 2 yıl önce

Aynen

Toplam 0 Beğeni