Akkız ve Alpagu Batuga için iş birliği yapıyor! Destan 19. bölüm fragmanı

Akkız yok olan obasını unuttur. Bütün ormanda Batuga'yı arar. Tek başına yapamadığını var edince Alpagu'dan yardım ister. Destan 19. bölüm fragmanı

Bütün ormanı arayan Akkız ve arkadaşları Batuga’ya ulaşamazlar. Akkız, Gök Saray’a gidip Alpagu Han’dan yardım istemek zorunda kalır. Öte yandan Akkız, Alpagu Han’dan yok olan obasının ve Kün Ata’nın hesabını sorar ama Alpagu Han, bütün bu olaylardan habersizdir. Alpagu Han tarafından ağır yaralanan Balamir ve Çolpan Han iyileşerek, uyanırlar ve kendilerine gelirler. Akkız Batuga’nın yokluğunda üzüntüden kahrolur. Batuga için güçlerini birleştiren Akkız ve Alpagu Han’ın bütün aramalarına rağmen bulunamayan Batuga sağ mı yoksa öldü mü?

DESTAN 19. BÖLÜM FRAGMANI

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Savaşçı bir genç kız olan Akkız, obasıyla beraber güçlüklerle boğuşunca Bir hancının oğlu Batuga aşık olur. İkili arasında devam eden hikaye aşkın en saf ancak yaşamın en çarpıcı anlarına şahitlik edecek. Türk kültürünün izleri ve yaşamı yansıtılacak olan dizi için plato hazırlandı. Ancak geçtiğimiz gün oyuncu kadrosu tamamlandı. Yönetmen koltuğuna Emir Khalilzadeh oturacak. Dizi de Türklerin İslamiyet'i kabul etmeden bir yıl önceki dönemi yansıtacak. Senaryosunu  Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem yazdı. 

destan dizisi afişi

destan dizisi afişi

Destan dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERDestan dizisi nerede çekiliyor?

DESTAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dizi de En son Hercai de yer alan oyuncu Ebru Şahin yer alacak. Partneri ise Sefirin Kızı dizisinde konağın kahyası rolünü oynayan Edip Tepeli oldu. 

BİR YORUM YAPIN 5

Bala 2 yıl önce

Ebru Şahin var diye izlemem heralde

Toplam 1 beğeni

tebrizli ataturkcu 2 yıl önce

bu dizi bozkurt efsanesi oldugu saniyorum ama neden adi ergenekon degil bilmiyorum. ergene eski turkcede anlami yeni olur, erken sozcugude ergene kokundendir ve kon anlami gun olur yani yeni gun. nevruz bayrami aslinda turkce bir bayramdir ki ergenekon olayindan 4500 yil bundan once baslamis. nevruz farsca bir sozcuktur ki turkce dili kuralina yazilmis yani farsca kurala gore ruz-i-nev ya ruz-i-now yazilmasi gerekirdi ama cunku eregene kon'dan farscaya direk cevrildigi icin turkce dili kuralini saklamistir ve nevruz yazilmis. biz nevruz degil ergenekon bayrami diyip kutlamamiz gerekir.

Toplam 2 beğeni

heyt 2 yıl önce

Türk balası kurt olur bastığı yer yurt olur.

Toplam 1 beğeni

Merve liya 2 yıl önce

Yuzumuzde bekletme süresi var mı kremin

Sultan Süleyman 2 yıl önce

Bir hafta kadar bekleyebilir