Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı! Aşıklar Bayramı konusu nedir?

Oynadığı dizilerle adından oldukça söz ettiren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dijital platformda yayınlanacak olan 'Aşıklar Bayramı' filminin fragmanı yayınlandı. Netflix'te yayınlanacak olan filmin görüntüleri nefes kesti. 2 Eylül'de sadece Netflix'te" ifadeleriyle paylaşılan Aşıklar Bayramı filminin konusu nedir? Aşıklar Bayramı filminde kimler oynuyor? İşte filmin fragmanı ve tüm merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı, geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan Âşıklar Bayramı’nın fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi  bir baba-oğul hikayesini anlatan Âşıklar Bayramı'nın Netflix'te 2 eylül'de yayınlanacak. Merak edilen yapım Aşıklar Bayramı filminin fragmanı Netflix'in resmi sitesinde paylaşıldı. 

AŞIKLAR BAYRAMI FRAGMANI YAYINLANDI!

Netflix, yerli yapım olan Âşıklar Bayramı için fragman yayınladı. Filmin fragmanı "Baba dediğin zaten yarım kalmış bir kelimedir. Babalar hep yarım kalır. #ÂşıklarBayramı 2 Eylül'de sadece Netflix'te" ifadeleriyle paylaşıldı.

AŞIKLAR BAYRAMI KONUSU NEDİR? 

Aşıklar Bayramı filminin konusu, bir baba ile oğlunun duygusal hesaplaşmasının konu ediyor. Filmde Kıvanç Tatlıtuğ Yusuf adındaki avukata, Settar Tanrıöğen ise Yusuf'un bağlama ustası olan babası Heves Ali'ye hayat veriyor. 

aşıklar bayramı fragmanı

aşıklar bayramı fragmanı

Aynı zamanda bir yol filmi niteliğini taşıyan filmin çekimlerinin başlayacağı geçen pazartesi duyurulmuştu. OGM Pictures tarafından yapımı üstlenilen filmin yönetmen koltuğunda Özcan Alper oturuyor. 

Film çekimleri için Kars'a gitmişti. Ünlü oyuncu doğu ekspresi paylaşımına yolcu kalmasın notunu düştü.

kıvanç tatlıtuğ doğu ekspresi paylaşımı

kıvanç tatlıtuğ doğu ekspresi paylaşımı

Kıvanç Tatlıtuğ Aşıklar Bayramı filmi için tam 10 kilo verdi. Ünlü oyuncunun son yaptığı paylaşım hayranlarını şaşırttı. Aşıklar Bayramı filmi için kilo veren yakışıklı oyuncunun incecik hali gözlerden kaçmadı. 

kıvanç tatlıtuğ aşıklar bayramı filmi paylaşımı

kıvanç tatlıtuğ aşıklar bayramı filmi paylaşımı

Çekimleri son hızıyla devam eden Aşıklar Bayramı filminden bir kareyi hesabından paylaşan yakışıklı oyuncu herkesin beğenisini kazandı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen'in başrollerinde yer alacağı ve hüzün dolu bir baba-oğul hikayesini anlatacak olan Aşıklar Bayramı'nın çekimleri sürüyor. Kemal Varol'un çok satan romanı Aşıklar Bayramı'nın sinema uyarlaması bulunuyor. 

KIVANÇ TATLITUĞ'UN PARTNERİ BELLİ OLDU!

Tatlıtuğ'un filmde canlandıracağı karakterin ismi Yusuf olacak. Yusuf'un eski sevgilisi yani Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri ise Yasemin Allen olacak. Allen önümüzdeki günlerde Aşıklar Bayramı filminin çekimleri için Kars'a gidecek. 

aşıklar bayramı  konusu nedir

aşıklar bayramı konusu nedir

İsmail Demirci'den anlamlı paylaşım! Ali bebek Beşiktaş formasıyla sahalarda...

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci'den anlamlı paylaşım! Ali bebek Beşiktaş formasıyla sahalarda...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Eyya 1 yıl önce

o kadar saçma bir film ki kesinlikle izlemediyseniz izlemeyin Erzurum Kars resmen 70 li 80 li yıllar ben dönem filmi diyecektim de ellerde akılı telefonlar var ben öyle hastane öyle hapishane görmedim Allah aşkına ezbere film yapmayın en azından gelin görün bir fikriniz olsun bu filmi es kaza yabancı biri izlese Türkiye yi Dünyayı 40 50 yıl geriden takip ettiğini düşünür amaç buysa bilemem tabi ama bir Erzurumlu olarak şehrimizi karalamaya hakkınız yok

temsil 1 yıl önce

10 yıldır izlenen aşkı memnu filmi konu aile içi ahlaksızlık izleyen kim müslümanlar akla ziyan 10 yıldır her yıl tekrarı izleniyor bilinen film neden 10 defa seyredilir tabiki cehalet ve şeytani işler

ali 1 yıl önce

behlül den yine saçma bir zaman israfı

temsil 1 yıl önce

milyonlar izler aşkımemnudaki gibi ah ah ah müslüman ülke bizler çok kötü haldeyiz bizzat kendimi kınamalıyım bu tiplere 1 dakika bile baktım ise af diler tövbe ederim göz zinakarları ne sanatçısı