Aziz dizisi sezon finali 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi odağı haline gelen "Aziz" dizisinin yayınlanan sezon finali 28. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı.

Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan "Aziz" dizisi dikkat çeken konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla dizi severlerin radarına girdi. Birinci bölümüyle dizi severlerden tam not alan Aziz dizisinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Son olarak "Ramo" dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Murat Yıldırım, "Aziz" dizisinde başrol olarak karşımıza çıkıyor. 27 Mayıs Cuma saat 20.00'de Show TV ekranlarında yirmi yedinci bölümü yayınlanan dizinin sezon finali 28. bölüm Fragman​ı​ çok konuşuldu.

Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?İLİŞKİLİ HABERAziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?

İşte çok merak edilen Aziz dizisinin sezon finali 28. bölüm Fragmanı;

AZİZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizide Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya gibi yıldız oyuncular da yer alıyor.

Dönem dizisi olan Aziz'in yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken; dizinin senaryosu ise Eda Tezcan'ın kaleminden çıkıyor. Yeni sezonda iddialı bir başlangıç yapmayı planlayan dizinin yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği Aziz'in proje danışmanlığını ise  Zeynep Günay Tan yapacağı öğrenildi.

AZİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hatay'ın göz bebeği Antakya'nın en önemli halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar, bolluk içerisinde hayatını sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre'in oğlu Teğmen Andre'nin canını almasıyla Aziz'in hayatı baştan sona değişir.

Antakya'yı terk etmek zorunda kalan Aziz, iki yılın ardından doğup büyüdüğü topraklara geldiğinde hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görür. Hem sevdiği kadının başkasıyla nişanlandığını hem de Fransız işgali altındaki Antakya'nın kötü halini gören Aziz'in köylü kızı Efnan ile tanışmasıyla hayatı baştan sona değişecektir. 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Arzu 1 yıl önce

Biz Allaha inanalım herşey Allahtan gelir hepimizi Allah yaratmadimi yer gök onun değilmi bu dünyada savasda ciksa herne olursa olsun Allahtan herşey hepimiz olmuyecekmiyiz sonunda Allahin yolunda ölelim

Mehmet 1 yıl önce

Kimseye faydası olmayan boş şeyler bu diziler Ama halkı cahil olan ülkelerde reyting rekorları kırılıyor. Bizim diziler hep arap ülkelerine satılıyor. Çünkü onlarda cahil.

Rasim 2 yıl önce

Fisun Demirel namı değer gerillaların annesi, bu diziyi bitirir.. Eski TÜRKİYE yok artık hainini tanıyor, Murat Yıldırım, Ahmet Mümtaz taylan artık kiminle oynadıklarına dikkat ederler

Toplam 26 beğeni

Hüseyin 2 yıl önce

Aynen katılıyorum size

Toplam 0 Beğeni

Remzi 2 yıl önce

Yaw sen nasil bir run dunyasinda yasiyorsun; yeni Turkiye insanlara ayrimcilik ve yoksuluktan baska ne veriyor? Kimlik siyasetinden vazgec telefonunu goster!

Toplam 0 Beğeni