Vefat eden Müslüme Yağal hakkında şaşırtan iddia! Yörük kızı Müslüme'yi tepeye kim çıkardı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem olan 2.5 yaşındaki kayıp Yörük Kızı Müslüme Yagal hakkında korkunç bir şüphe akıllara gelmişti. Mersin'de kaybolan Yörük Kızı Müslime Yagal'dan acı haber geldi. Yürekleri dağlayan olay sonrası akıllarda ise soru işaretleri oluştu.

Türkiye, Müge Anlı'da aranan Yörük kızı Müslüme'nin akibetini merak ediyordu. Mersin'de 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal, sır bir şeklide ortadan kaybolmuştu. Arama çalışmalarına 10'uncu günde  Müslüme Yağal'ın ölü olarak bulundu.

 Mersin'de 10 gün önce kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme'nin cansız bedeni olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta bulundu. Müslüme'nin cesedi, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta ve 500 metre yüksekliğindeki dağın tepesinde çalılıklar arasında bulundu.

 

Kızının acı haberini alan Selvi Yağal, "Melek mi oldun kızım?" diyerek gözyaşı döktü. Torunuyla aynı adı taşıyan anneanne Müslüme Yağal, torununun o kadar uzağa gidebilmesine anlam veremediklerini söyledi. 

MEHMET YAĞAL: HUSUMETLİLERİMİZ VAR

Talihsiz çocuğun cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Müslüme'nin babası Mehmet Yağal, annesi Selvi Yağal, dedesi, kardeşleri ve akrabaları, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Müslüme'nin cesedinin bulunduğu bölgeye giden yollar ve patikalar, komandolar tarafından kapatılırken, jandarma, baba Mehmet Yağal'ın, kızının kayıp olduğu dönemde "Husumetlilerimiz var" açıklamasını da dikkate alarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Yörük kızı Müslüme Yağal'ı (3) arama çalışmalarına devam ediliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı da programında konuyu gündeme getirdi. Küçük kızın son görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin durumunu merek ettiği küçük kızın sokakta yürüdüğü görülüyor.

 

Bir başka videoda ise Müslüme'nin küçükbaş hayvanların peşinden gittiği görülüyor.

BİRİ ALIP GÖTÜRMÜŞ OLABİLİR

 

Sır olayla ilgili bir iddia ortaya atıldı "Biri almış götürmüş olabilir..."

Karaman'dan kente gelen ve torunuyla aynı adı taşıyan anneanne Müslüme Yağal da minik kızlarından gelecek müjdeli haberi beklediklerini söyledi.

Öte yandan jandarma, AFAD, sağlık, itfaiye ve izci ekiplerinin yanın sıra AKUT ekipleri de ara çalışmalarında önemli görev alıyor. Kayıp çocuğa ait olduğu değerlendirilen ayak izine rastlandığının söylenmesi üzerine bölgede termal kamerayla da tarama yapılıyor.

KAYIP MÜSLÜME BULUNDU MU?

Mersin'de, 10 Kasım'da kaybolan Sarıkeçili Yörük kızı Müslüme Yağal'ı (3) arama çalışmalarına devam ediliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı da, olayı programına taşıdı. Ailenin ise husumetlileri olduğu ortaya çıktı.  

Karaman'dan kış mevsimini geçirmek için Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı Mahallesi'ne göçen Sarıkeçili Yörükler'den Yağal ailesi, 10 Kasım'da konaklayacakları çadırı kurduktan sonra saat 17.00'de kızlarının kaybolduğunu fark etti.

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme'yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi.

HİÇ İZ YOK

İhbar üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek tarıyor.

Yakınları Müslüme'den gelecek haberi beklerken; 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ve drone destekli arama çalışmalarında henüz ize rastlanmadı.

MÜGE ANLI'YA ÇIKTI

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Müslüme'nin ailesi, kızlarının kaçırılmış olabileceği şüphesini dile getirmişti.

HUSEMETLİLERİ VAR

Öte yandan ailenin de husumetlileri olduğu ortaya çıktı. Yağal ailesi, ekiplerden gelecek sevindirici haberi beklerken, acılı baba Mehmet Yağal, 6'ncı günde de kızını arama çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Bergüzar Korel'den kızı Leyla'nın doğumuna dair yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den kızı Leyla'nın doğumuna dair yeni paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

ALPER 2 yıl önce

Allahım sen buyuksun, bütün sabi ve suçsuz çocuklarımızı koru gözet, Sen onları '' melekut aleminin kudretli ve kuvvetli askerleriyle'' koru... Aminnnnn

Toplam 8 beğeni

Hyr 2 yıl önce

bu çocukları dilendiren mafyalar var onlara yoğunlaşın. önce resimdeki çocuğun yüzüne bakın. benzerlerini takip edin.

Toplam 1 beğeni

Muhammet DADAŞ 2 yıl önce

Bu iş kaybolma işine benzemiyor. 3 yaşındaki çocuk ne kadar uzağa gidebilirki?

Toplam 3 beğeni

Zynp 2 yıl önce

Aynen katılıyorum Müslümenin bulunduğu yer çıkılması çok zor olan bir tepelik alanmış İnşallah bir an önce bu olay aydınlatılır

Toplam 0 Beğeni