Baba dizisinden kötü haber! Baba dizisinin fişi çekildi! Baba dizisinin final tarihi açıklandı

Show TV'nin çok sevilen dizisi Baba dizisinin final yapacağı ile ilgili çıkan haberlerinin ardından yapım şirketinden açıklama geldi. Usta sanatçı Haluk Bilginer ve Tolgahan Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisinin final tarihi açıklandı. İşte Baba dizisiyle ilgili merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Baba dizisi Show TV'de geçtiğimiz akşam yayınlandı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alan Baba dizisinde, Emin Saruhanlı'yı canlandıran Haluk Bilginer, performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Ancak 2.sezonda istenilen reytingleri yakalamayınca final kararı aldı.

BABA DİZİSİ FİNAL KARARI 

25. bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisi yapımcıların yaptığı açıklamaya göre 30. bölümüyle birlikte ekran macerasını sonlandıracak.

Açıklamanın devamı şu şekilde; “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz” cümlelerine yer verdi.

BABA DİZİSİ 26. BÖLÜM ÖN İZLEMESİ YAYINLANDI

 baba dizisinin konusu nedir

baba dizisinin konusu nedir

BABA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

  • Haluk Bilginer - Emin Saruhanlı
  • Tolga Sarıtaş - Kadir Saruhanlı
  • Taner Rumeli
  • Nihan Okutucu
  • Cem Uslu
  • Zeynep Tuğçe Bayat
  • Özge Özacar
  • Beril Pozam
  • Damlasu İkizoğlu

baba dizisi oyuncuları kimler

baba dizisi oyuncuları kimler

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

a a 1 yıl önce

BİTİRin gitsin tadında bu saatten sonra birsey cıkmaz

muhammed 1 yıl önce

kaynak nedir acaba?

Murat 2 yıl önce

Cesu

Hacer 2 yıl önce

Allah hepimizi dogru yoldan sasirtmasin Allah herdaim hayirli Hocalardan razi olsun Bilgiler icin tesekkur ederiz

Toplam 5 beğeni