Arif Verimli'den zehir zemberek sözler! 'Müge Anlı'nın benim için kıymeti yok'

Ekranların sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının doktorlarından biri olan Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yılın ardından ani bir şekilde Müge Anlı'ya veda etmişti. Programdan ayrılmasının ardından Yasemin Özçelik'in YouTube programına katılan Verimli, Müge Anlı ve Şevki Sözen'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar danışman olarak yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl ani bir karar alarak programa veda ettiğini duyurmuştu. Prof. Dr. Şevki Sözen ile anlaşmazlık yaşadığı için ayrılık kararı aldığı konuşulan Verimli, "Kimseye kırgın değilim" diyerek sosyal medya hesabından uzun bir açıklama metni yayınlamıştı. 

Prof. Dr. Arif Verimli

Prof. Dr. Arif Verimli

"BOZULDUM VE ÇIKTIM GİTTİM"

Bu açıklamayla beraber sessiz sedasız Müge Anlı'ya veda eden Verimli, yaşananların ardından Yasemin Özçelik'in Youtube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Verimli "Kimseye kırgın mısınız?" sorusuna "Evet kırgınım." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum. Ve Müge’nin de bu hareketi destekleyen arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim."

"İKİSİNİN DE KIYMETİ YOK!"

Verimli, Şevki Sözen'in kendi alanıyla ilgili konulara müdahale etmesi hakkında da "Şevki Bey, biraz değil her gün alanıma giriyor. Rica ettik, tartıştık. Hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi. Kırgınlığını her fırsatta dile getiren Verimli, Yasemin Özçelik'in "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?" sorusuna "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." diyerek tepkisini ortaya koydu.

 Prof. Dr. Arif Verimli

Prof. Dr. Arif Verimli

ESRA EROL'LA EL SIKIŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyenlerin karşısına çıkan Prof. Dr. Arif Verimli, Müge Anlı'dan ayrılarak herkesi şaşırtmıştı. Son dönemlerde sosyal medya hesabını sıklıkla kullanmaya başlayan Verimli'nin Şevki Sözen ile yaşadığı tartışma sebebiyle Müge Anlı'dan ayrıldığı iddia edilmişti.

Ancak ünlü doktorun sosyal medya hesabından Esra Erol ile ilgili yaptığı paylaşım takipçilerini şaşırttı. "Yeni işim hayırlı olsun o zaman" notunu düşerek paylaşımda bulunan Verimli'nin bu hareketi Müge Anlı ile aralarında sorun olduğu şüphelerini kuvvetlendirdi. 

Esra Erol ve Müge Anlı arasındaki rekabetin farkında olan sosyal medya kullanıcıları "Olay Şevki Hoca değil Müge Anlı ile kavgasıydı bence" şeklinde yorumlarda bulundu.

Şarkıcı Rober Hatemo'nun babası son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Rober Hatemo'nun babası son yolculuğuna uğurlandı
Türkan Şoray'dan nostaljik paylaşım! Filiz Akın'dan olay  yorum!

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'dan nostaljik paylaşım! Filiz Akın'dan olay yorum!
Madonna'dan NFT dünyasına dev yatırım! Sıkılmış maymuna yarım milyon ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Madonna'dan NFT dünyasına dev yatırım! Sıkılmış maymuna yarım milyon ödedi
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo'dan dev ortaklık! Restoran açacaklar

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak ve Cristiano Ronaldo'dan dev ortaklık! Restoran açacaklar
Tokatlar havada uçuştu! Sevda Demirel Will Smith'e seslendi

İLİŞKİLİ HABER

Tokatlar havada uçuştu! Sevda Demirel Will Smith'e seslendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Cemo 1 yıl önce

Arif verimli nin gitmesi iyi oldu hiç samimi biri değildi

Acı ama 1 yıl önce

İyi de alanınız olan yerlerde değil de saçma sapan yerlerde konuya müdahil oluyorsunuz. Son birkaç senedir konu mankeni gibi oturuyordunuz. Bilimsel çalışmalarınızı rahat rahat yapabilirsiniz artık. Programda vakit kaybediyordunuz.

Kamil 1 yıl önce

Habere bak hizaya gel. Bizene. Gündüz kuşagı programlarından çocuğuna evine bakmayî unutan kadınlara haber niteliği taşır.

Sifon Heykel 1 yıl önce

bir iki kisiye kizarak Milyonlarca izleyenin gemisini batirabilecek kapasitede oldugunu gösterdin, Hypokrit Egoïzim,... çok kibirli ve bencilsin

Mert haksever 1 yıl önce

Valla istemeden de olsa uzun yillar izledim Muge Anliyi evet çok faydasi oldu ama bence zarari daha büyük cünkü her suçun ve ahlaksizligin en ince ayrintisina kadar inip incelediler, cogu kisi belkide bu yayinlarla suçun ve ahlaksizligin gizli yonlerini öğrendi ve uyguladi gunahlari boynuna ama Arif hocaya hep uvey evlat muamelesi yapildi, terslendi, rahmetli annem de cok sinirlenirdi bu duruma ve sonucta olan oldu tabi adam isyan etti, hakli.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun