Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı Çin'de vizyona girdi!

Geçtiğimiz hafta içeriğinde LGBT mesajları içeren sahneleri nedeniyle Mısır'da gösterimi yasaklanan Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığı vizyona girdi. 6 Mayıs 2022 Cuma günü Türkiye'de izleyicisiyle buluşan Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı.

Son yıllarda Marvel filmlerinde artan LGBT sahnelerine karşı ülkeler harekete geçti. Suudi Arabistan, Lübnan, Katar ve Kuveyt eşcinsel içerikli sahnelerin sınırlandırılmasını istedi.

Son yılların en korkunç algısı! Marvel ve Warner Bros filmlerindeki LGBT detaylarıİLİŞKİLİ HABERSon yılların en korkunç algısı! Marvel ve Warner Bros filmlerindeki LGBT detayları

doctor strange

doctor strange

Bunun üzerine 2 saatten fazla olan film de bir çok sahneye kısıtlama getirilerek süreci düşürüldü. Öte yandan Mısır ve Çin ise filmin yayınlanma yasağını getirerek yapılan eşcinsel algısına tepki göstermişti.

Çoklu evren kapıları açıldı! Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı tanıtımlı uzun fragmanİLİŞKİLİ HABERÇoklu evren kapıları açıldı! Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı tanıtımlı uzun fragman

doctor strange

doctor strange

Xochtil Gomez adlı oyuncunun oynadığı  America Chavez karakterinin kendi cinsiyetinden hoşlandığı sahneler yer alıyor. Yapım yönetmeni Sam Raimi bu karakterin önemli olduğunu vurgulayarak LGBT algısının gizli gizli filmlerde yapıldığını bir kez daha gösterdi. 

VİZYONA GİRDİ!

 Film severlerin dikkatini çeken Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında sinemalarda yerini aldı. Marvel Comics karakteri Doctor Strange'in hikayesinin anlatıldığı filmde aksiyon sahneleri izleyicileri bekliyor. 2016 yapımı Dr. Strange'in devam filmi olan filmde başrol karakterini Benedict Cumberbatch canlandırıyor.

Doktor Strange

Doktor Strange

DOKTOR STRANGE ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

  • Benedict Cumberbatch - Dr. Stephen Strange
  • Elizabeth Olsen - Wanda Maximoff / Scarlet Witch
  • Benedict Wong - Wong
  • Rachel McAdams - Christine Palmer
  • Chiwetel Ejiofor - Karl Mordo
  • Xochitl Gomez - America Chavez

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 8

Kerem 1 yıl önce

İnşallah; gösterimine; zina yı suç olmaktan çıkartan bizim devletimizde izin vermemiştir. ???

Toplam 1 beğeni

soner 1 yıl önce

Bizde de yasaklansın ki, çocuk ve genç dimağlara sızılmasın.

seyyah 1 yıl önce

şeytanın tohumlarını yeryüzüne yaymak, yeryüzünü fesada boğmak ve Ademoğlunu saptırmak için elinden geleni yapıyor abd ve batı..

Rumeli 1 yıl önce

Evlatlarımızın fıtratlarını bozmak için tonlarca paralar harcarlar .Rabbim evlatlarımızı ,milletimizi ve ümmeti Muhammedi korusun

kemal 1 yıl önce

insaallah bizde de yasaklanir.. ! ahlaksizligi siradisilik haline getirmeye calisiyorlar.. !

Yorumların Tümünü Okuyun