Yolun Açık Olsun filmi yayınlandı!

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde olduğu Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs'ta dijital bir platformda izleyiciyle buluştu. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Yolun Açık Olsun dizisi nerede çekildi? İşte tüm detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yazar Hakan Evrensel'in aynı adlı kitabından uyarlanan Yolun Açık Olsun filmi23 Mayıs'ta Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş ile dijital bir platform olan Netflix'le izleyici karşısına çıktı. İşte güçlü oyuncu ve rejiye sahip olan filmin fragmanı ve oyuncu kadrosu...

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİNİN FRAGMANI

Engin Akyürekten dev proje

Engin Akyürekten dev proje

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

7. Koğuştaki Mucize, Kaybedenler Kulübü Yolda ve Beni Çok Sev gibi filmlerinin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği Yolun Açık Olsun projesinin senaryosunu, Nefes: Vatan Sağolsun'un senaristi Hakan Evrensel kaleme aldı. Başrollerdeki Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş, Yüzbaşı Salih ve Asteğmen Kerim karakterlerini canlandırırken filmin kadrosunda İlker Kızmaz, Alpay Atalan, Belfu Benian ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler yer alıyor.

Engin Akyürek

Engin Akyürek

Ünlü oyuncu Engin Akyürek Hollywood yıldızlarını geride bıraktı!İLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Engin Akyürek Hollywood yıldızlarını geride bıraktı!

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Film,  Yüzbaşı Salih'in, Asteğmen Kerim'i büyük aşkı Elif'le kavuşturmak için Dalyan'a doğru çıktığı yolculuğu ve yolculuk sırasında yaşadığı geçmişle hesaplaşmayı konu aldı.

Yolun Açık Olsun filmi

Yolun Açık Olsun filmi

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ NE ZAMAN BAŞLADI?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle heyecanlandıran film, 23 Mayıs'ta Netflix ekranlarında izleyiciyle buluştu.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yolun Açık Olsun filminin çekimleri Dalyan'da ve Muğla'nın çeşitli ilçelerinde gerçekleştirildi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0