Rus kız arkadaşı evlilik teklifini kabul etmeyince önce köprüye gitti sonra şikayetçi oldu!

Rus kız arkadaşına tek taş ile evlilik teklifi eden bir Türk genci, aldığı cevapla yıkıldı. Ardından soluğu FSM köprüsünde alan gencin sonraki hamlesi herkesi şaşırttı. İşte tüm detaylar...

Bir Türk gencinin, 2 yıldır görüştüğü Rus kız arkadaşına yaptığı evlilik teklifi sonucu aldığı cevap dünyaları başına yıktı. Tüm hazırlıklarının ardından aldığı yüzüğü çıkarıp evlilik teklifi eden Onur A, karşılaştığı tavırla hayatının şokunu yaşadı. Yüzük kutusu kapalıyken teklifi kabul eden Rus kadın İrina D, yüzüğü gördüğünde büyüklüğü ile dalga geçerek teklifi geri çevirdi.

evlilik teklifine red cevabı adlı dünyalar başına yıkıldı

evlilik teklifine red cevabı adlı dünyalar başına yıkıldı

ÖNCE FSM'YE GİTTİ SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU

Reddedilmesinin ardından kendini kaybeden genç soluğu FSM köprüsünde aldı. İddialara göre genç, kendisi ile dalga geçen ve aşağılayan sevgilisinden aldığı cevaptan sonra intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin çabasıyla genç intihar etmekten vaz geçti. Gururunun kırıldığını söyleyen genç, "Beni psikolojik buhrana itti" diyerek, rus kız arkadaşından şikayetçi oldu. Bunun üzerine savcılık İrina D. hakkında soruşturma başlattı.

Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen evlatlık itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen evlatlık itirafı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0