Kanal 7 medya grubuna ödül yağdı!

Kanal 7 medya grubu, seyircinin büyük ilgisi sayesinde 4 ödül birden aldı. Gecede; Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri'nin spikeri Hülya Seloni'ye ve 'Bahar Kapıda' programının sunucusu Bahar Gelir'e ödül verildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2. Uluslararası Altın Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri Spikeri Hülya Seloni 'Yılın En Başarılı Haber Spikeri' ödülünü aldı. Ödülü alan Seloni, "Çok fazla emek var bu işte. O haber merkezini izleyiciye bağlayan köprü rolündeyiz" dedi.

Hülya Seloni'ye bir ödül de Bağcılar Belediyesinden geldi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, engelli sorunlarına gösterdiği hassasiyet nedeniyle Hülya Seloni'ye plaket verdi. Plaketi alan Seloni, "Kanal 7 Haber Merkezi olarak; engelli kardeşlerimizin, dostlarımızın güzel haberlerini vermekten daima mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

'BAHAR KAPIDA' YILIN EN İYİ GEZİ PROGRAMI SEÇİLDİ

Best Of Turkey Ödül Töreni'nde ise Kanal 7 medya grubu iki ödüle birden layık görüldü. Kanal 7'nin sevilen programı 'Bahar Kapıda', 'Yılın En İyi Gezi Programı' seçildi.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Ödülü programın sunucusu Bahar Gelir aldı. Gelir, "Beni bağırlarına basan, evlerinin kızı olarak kabul eden izleyicilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Ülke TV'den Sevgi Deniz de, 'Yılın En Başarılı Televizyon Haberi Muhabiri Ödülü'nün sahibi oldu.

BİR YORUM YAPIN 0