En iyi Pixar filmleri hangileridir? En çok izlenen animasyon film önerileri

Tüm dünyada animasyon yapımlarıyla ünlü olan Pixar şirketine ait olan bazı filmler yıllar geçmesine rağmen popülerliğini korumaya devam ediyor. Özellikle ailece film keyfi yapmak isterseniz Pixar'ın birbirinden güzel filmlerine göz atabilirsiniz. Peki en iyi Pixar filmleri hangileri? Ailece izlenecek en güzel filmler nelerdir? İşte yanıtlar...

Yoğun iş temposu ve evdeki sorumluluklarımızdan dolayı çoğu zaman sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirmekte zorlanıyoruz. Eğer sizde hızlı akan şehir hayatının içerisinde çok yorulmadan eğlenceli planlar oluşturmak isterseniz ailenizle bir araya gelerek film geceleri düzenleyebilirsiniz. Dram, komedi, aksiyon, macera romantik ya da korku... Pek çok film türü içerisinden çocuklarınızla izleyebileceğiniz eşsiz yapımlara şans vermek istiyorsanız Pixar'ın yapımını üstlendiği animasyonlara göz atabilirsiniz. Peki en çok izlenen ve en beğenilen animasyon filmleri nelerdir? Gelin, gününüzü güzelleştirecek en iyi Pixar yapımlarına birlikte göz atalım.

Ailece izlenecek en güzel filmler nelerdir?İLİŞKİLİ HABERAilece izlenecek en güzel filmler nelerdir?

  • OYUNCAK HİKAYESİ

Orijinal ismi "Toy Story" olarak bilinen Oyuncak Hikayesi, vizyona girdiği 1995 yılından beri tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Pixar filmleri arasında en çok izlenen yapımlardan biri olarak gösterilen Oyuncak Hikayesi, yalnızca çocuklar değil yetişkinler tarafından da yoğun ilgi görmektedir. 2005 yılında Kongre Kütüphanesi tarafından "kültürel, tarihi ve estetik olarak önemli" filmler arasına seçilerek ABD Ulusal Film Arşivi'nde muhafaza edilen filmin konusu ise oldukça eğlenceli.

Oyuncak Hikayesi

Oyuncak Hikayesi

Şerif Woody ve Buzz Lightyear adındaki iki oyuncağın serüvenini anlatan yapım mutlaka listenizde yer almalı.

Şerif Woody ve Buzz Lightyear

Şerif Woody ve Buzz Lightyear

  • KAYIP BALIK NEMO

2003 yılında gösterime giren "Kayıp Balık Nemo" animasyon filmleri denildiği zaman akla ilk gelen yapımlardan biri. Nemo isimli küçük bir balığın birbirinden ilginç öykülerine yer veren film, yayınlandığı ilk üç günde 70 milyon dolar hasılat yaparak o zamana dek bir canlandırma filmi için en iyi açılış rekorunu kırmayı başarmıştır.

Kayıp Balık Nemo

Kayıp Balık Nemo

1 saat 40 dakika süreye sahip olan bu sevilen yapımı sıcacık patlamış mısır eşliğinde izleyebilirsiniz. 

Kayıp Balık Nemo filminden kareler

Kayıp Balık Nemo filminden kareler

  • TERS YÜZ

73. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Animasyon Film ödülü, 88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Film ödülü ve En İyi Özgün Senaryo ödülünü kazanan "Ters Yüz" belki de izleyip izleyebileceğiniz en iyi animasyon filmlerinden biri. 2015 yapımı film, küçük Riley'nin kendi içinde yaşadığı sürece odaklanıyor. Babasının yeni işi nedeniyle San Francisco'ya taşınan Riley'ı yeni bir ev, yeni arkadaşlar ve yeni bir okul beklemektedir. Kendisini yalnız hisseden Riley'nin zihninde yaşayan ve ona günlük hayatında tavsiyeler veren duyguları bu süreçte hem Riley'e hem de izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Ters Yüz

Ters Yüz

  • SEVİMLİ CANAVARLAR

Çocukların ve yetişkinlerin hayranlıkla izlediği Sevimli Canavarlar, eğlenceli bir animasyon filmi olarak karşımıza çıkıyor. Yaşam enerjileri azalan canavarların insanların dünyasına gelmelerini konu edinen yapım yıllar geçmesine rağmen büyük beğeni topluyor. 

Sevimli Canavarlar

Sevimli Canavarlar

  • ARABALAR

Orijinal adı "Cars" olan "Arabalar" filmi animasyon severlerin en beğendiği yapımlar arasında yer almaktadır. 2006 yapımı film yarış arabası Şimşek McQueen'in maceralarını seyircilerle buluşturuyor. Macera ve komedinin iç içe geçtiği film, çocuklarla akşam keyifli vakit geçirmek isteyenler için harika bir seçim olacaktır.

Arabalar filmi

Arabalar filmi

  • YUKARI BAK

Orijinal ismi "Up" olan 2009 yapımı "Yukarı Bak" filmi bir animasyon filminden de öte hem kahkaha hem de hüznü içerisinde barındıran bir yapımdır. 82. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Filmi ve En İyi Film Müziği ödüllerini kazanan yapım Carl Fredricksen ve Russell'ın eğlenceli hikayesini ele alıyor. Eğer duygu dolu bir umut öyküsünü izlemek isterseniz mutlaka Yukarı Bak filmini listenize eklemelisiniz.

Yukarı Bak

Yukarı Bak

İYİ SEYİRLER!

Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş'ün hastalığı nedir? Üç kız kardeş Dönüş ölecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş'ün hastalığı nedir? Üç kız kardeş Dönüş ölecek mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0