Yılın enleri gecesinde Kanal 7'ye iki ödül!

Bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uluslararası İstanbul Ödülleri' Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Kanal 7 Medya Grubu iki alanda ödül alarak geceye damgasını vurdu. İşte tüm detaylar...

İlk kez Beşiktaş'ta bulunan Swissôtel'de 'Uluslararası İstanbul Ödülleri' töreniyle yılın enleri, ödüllerine kavuştu. Sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği gece, Gülmek İyileştirir Derneği'ne destek olmak ve kanser tedavisi gören çocuklara yardım eli uzatmak amacıyla düzenlendi. Gecede yaşam boyu meslek onur ödüllerinde şarkıcı Emrah, 'Götür Beni Gittiğin Yere' şarkısıyla Yüzyılın Şarkısı ödülüne layık görüldü. 51 yaşındaki usta sanatçı ödülünü, çocuklarına ithafen aldığını söyledi.

Öte yandan müzik, moda, tiyatro gibi birçok alanda ödüller sahiplerini bulurken geceye Kanal 7 Medya Grubu damgasını vurdu.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman

KANAL 7 İKİ ÖDÜLE BİRDEN SAHİP OLDU!

Medya alanında Kanal 7, iki ödül alarak yılın enleri arasında lider oldu. Gecede Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman "Yılın En İyi Medya İnsanı" ödülüne layık görüldü. Bahar Gelir ise 'Bahar Kapıda' programı ile Yılın En İyi Gezi Programı ödülünün sahibi oldu.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

POST MAKİNESİYLE BAĞIŞ TOPLANDI

Ünlü oyuncu İlker Ayrık, pos makinesiyle Gülmek İyileştirir Derneği yararına çocuklar için bağış topladı. Gecede sahne alan Demet Akalın, 20 bin TL bağış yaparak salondaki tüm davetlilerden büyük alkış topladı.

Avustralya'da bir ilk! Başörtülü bir kadın senatoya girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Avustralya'da bir ilk! Başörtülü bir kadın senatoya girdi!

BİR YORUM YAPIN 0