Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler, ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta her bir köşesinde farklı güzellikler barındıran Şırnak’tan evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda", her hafta Anadolu'nun rengarenk köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir'in eğlenceli sunumuyla seyircileri ekran başına kilitleyen program bu hafta doğunun göz bebeği Şırnak'a konuk oldu.

Bahar Kapıda ekibi bu hafta Nuh Tufanı sonrasında ilk yerleşim yeri olarak bilinen ve bu sebeple Şehr-i Nur olarak anılan Şırnak’tan benzersiz karelerle ekrandaki yerini alacak.

Bahar Kapıda ekibi Şırnak’ta ilk olarak Kürt sözlü edebiyatında kilam ve stran söyleyen sanatçı anlamına gelen Dengbejler ile buluştu. Herhangi bir çalgı aleti olmadan, geçmişte yaşanan savaş ve zulmü dile getiren Dengbejler, sesleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı. Bahar Gelir daha sonra kıyafetlerindeki renk uyumuyla tanınan Aziz amcayla karşılaştı. İlerleyen yaşına rağmen dinçliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Aziz amcanın hayat öyküsünü dinleyen Gelir, gülme krizine girdi. 

Kadın ve kadının gücünü her fırsatta gözler önüne seren Bahar Kapıda ekibi önemli bir tahıl maddesi olan buğdayın nasıl yapıldığını öğrenmek için Leyla Hanım'ın yanına gitti. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Hummalı bir iş olan tahıl yapımını yakından gören Bahar Gelir, o anları izleyenlere de göstermeyi ihmal etmedi. Son olarak kıyafet uyumuyla göze çarpan Aziz amcayla bir araya gelen Bahar Kapıda ekibi, Aziz amcayla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 19:00’da Kanal 7’de… 

Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!
Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"
Bahar Kapıda bu hafta Fethiye'ye konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Fethiye'ye konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0