Bahar Kapıda bu hafta Fethiye'ye konuk oluyor!

Tarih kokan toprakları ve zengin kültürüyle ön plana çıkan ülkemizin en özel yerlerini Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşturan Bahar Kapıda ekibi, bu hafta turistlerin gözbebeği Muğla Fethiye’den sımsıcak karelerle evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Bahar Kapıda", her hafta Türkiye'nin birbirinden özel manzaralarını izleyenlerle buluşturuyor. Doğudan batısına adeta gizli bir cevher olan ülkemizin dört bir yanını gezip gören Bahar Kapıda ekibi bu hafta Muğla'nın gözde beldesi Fethiye'ye konuk oluyor. 

Masmavi sular ve yemyeşil orman denizlerinin iç içe geçtiği Fethiye'ye doğru yolculuğa çıkan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak olarak Fethiye'nin kadın taksicisiyle bir araya geldi. Kadın ve kadının gücünü her fırsatta vurgulayan Bahar Gelir, kadın taksicinin sektörde yaşadıklarını ilk ağızdan dinledi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Ardından Fethiye sokaklarını karış karış gezen Bahar Gelir, sokakta bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen bir çiftle karşılaştı. Gelin ve damatla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Bahar Gelir, düğün eğlencesine katılarak izleyenleri gülümsetti. 

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Çarşaf gibi berrak sularıyla göze çarpan Fethiye'nin eşsiz denizinde dalış macerasına şans vermek isteyen Bahar Gelir, soluğu dalış uzmanının yanında aldı. Serin sularda denize dalan Gelir, izleyicileri için su altından renkli kareler topladı.

Fethiye su altından kareler

Fethiye su altından kareler

Son olarak yörük kadınları ziyaret eden Bahar Gelir, yörük hayatına dair merak edilen detayları öğrenerek yörük oyunlarına eşlik etti. 

Fethiye Yörük kadınlar

Fethiye Yörük kadınlar

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 19:00’da Kanal 7’de… 

Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0