Milyoner'de pes dedirtten anlar! Mali müşavir Emine Küp matematik sorusunda elendi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla her hafta seyircilerin karşısına çıkan yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne matematik sorusunda elenen Mali müşavir Emine Küp damga vurdu. "2222'ye hangi sayı eklenirse sonuç 3000 olur?" sorusuna doğru yanıt veremeyen yarışmacı izleyenlere matematik bilgisini sorgulattı.

ATV ekranlarının fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta yeni bölümleriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Sanat, spor, matematik, tarih ve genel kültür sorularının yer aldığı yarışmanın son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Mali müşavir olan Emine Küp isimli yarışmacı ilk soruları rahatlıkla yanıtlasa da 3.soruda karşısına matematik sorusu çıkınca ne yapacağını bilemedi. "2222'ye hangi sayı eklenirse sonuç 3000 olur?" sorusunu bir süre düşünen yarışmacı seçenekler arasında kararsızlık yaşadı. Yarışma heyecanıyla soruya yanlış veren yarışmacının o anları sosyal medyaya damga vurdu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de mali müşaviri eleyen matematik sorusunun yanıtı şöyle;

MilyonerİLİŞKİLİ HABERMilyoner'de kendi ismini gören Kenan İmirzalıoğlu kahkaha krizine girdi!

2222'ye hangi sayı eklenirse sonuç 3000 olur?

A- 788

B- 878

C- 778

D- 888

Yarışmacı "D Şıkkı 888" yanıtını seçse de doğru cevap C Şıkkı 778 olacaktı.

Kim Milyoner Olmak İster Emine Küp

Kim Milyoner Olmak İster Emine Küp

Yarışmadan elenen Emine Küp, "Katılın arkadaşlar! Kınamayın başınıza gelebilir" yorumunda bulunarak yarışmaya 2 Bin TL ile veda etti.

Milyoner'in en renkli yarışmacısı! Ata Temel matematik sorusundaki başarıyla göz doldurdu

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'in en renkli yarışmacısı! Ata Temel matematik sorusundaki başarıyla göz doldurdu
Milyoner'de şaşırtan olay! Yarışmacı telefon hakkını kullandı ama...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de şaşırtan olay! Yarışmacı telefon hakkını kullandı ama...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0