Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Cezayir Tatavlalı'yı bitirebilecek mi?

Oktay Kaynarca ve Onur Tan'ın yapımcılığını üstlendiği 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Tito intikamını almak için Sabit'in oğlu Sait'i öldürmeye çalışırken karşısında ona engel olmaya çalışan hiç umulmadık birini bulur ve onu öldürdüğü görülüyor. Peki BBCS'nin 24. bölümünde neler olacak? İşte aksiyon dolu sahneleriyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 24. bölüm fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Daha önce Kurtlar Vadisi'nde ve son olarak EDHO'da unutulmaz performans sergileyen Oktay Kaynarca, efsane bir projesi Ben Bu Cihana Sığmazam ile izleyici her hafta ekranları başına kilitliyor. Her bölümüyle heyecan uyandıran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam, 24. bölümle 28 Mart Salı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

ben bu cihana sığmazam dizisi sosyal medyada zirve oldu

ben bu cihana sığmazam dizisi sosyal medyada zirve oldu

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Firuze ve LeylaİLİŞKİLİ HABERBen Bu Cihana Sığmazam dizisi Firuze ve Leyla'nın kıyafetleri!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN 24. BÖLÜM FRAGMANI

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN 23. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Cezayir, kendi mekanından Tatavlalı ve Tito tarafından kaçırılan Bassilius'u yakalamak için peşlerine düşer. Çünkü hala Kayıkçı'yla ilgili en ufak bir bilgiye ulaşamamıştır. Daha fazla düşman kazanmak istemeyen Tatavlalı ise Bassilius'un kaçışını organize eder. Cezayir ekibiyle, Tatavlalı ve Bassilius'un izini bulur.

Cezayir, Orhan'ın ölümüyle suçlanan Leyla'nın ağır bir ceza alması için çabalayan Tatavlalı'ya karşılık, Orhan'ın hayatta olma ihtimalini düşünür ve ona göre hareket almaya başlar.

Leyla tecritte umutsuz bir halde yargılanmayı beklerken Firuze, Leyla'yı ziyarete gelir. Leyla içinde bulunduğu durumdan kurtulamayacağını düşünerek Firuze'den önemli bir dilekte bulunur.

Firuze'nin, çalıştığı hastanenin yönetimiyle yaşadığı bazı sorunlar, kariyerini bitirme noktasına getirir.

Oğlu Sait'in Cezayir'le girilen bir çatışmada öldüğünü öğrenen Sabit, eski hesabı kapatmak için Cezayir'i en hassas yerinden vurmak için harekete geçer.

Azamet ve Melike ise gözlerden uzak bir yerde, hayatlarıyla ilgili aldıkları ciddi bir kararı uygulamaya geçirir.

Cezayir, Bassilius'u yeniden ele geçirebilecek mi? Orhan'ın yaşadığını düşünen Cezayir'in tahmini doğru çıkacak mı? Firuze'nin kariyerinde nasıl bir değişim olacak? Sabit'in Cezayir'le ilgili intikam planı nedir?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosunda:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim), Işıl Yücesoy (Gülendam) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Oktay KaynarcaİLİŞKİLİ HABEROktay Kaynarca'dan baba kız pozlar! 'Babalık sana çok yakışıyor'

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin konusu şöyle:

Köklü bir aileden gelen Cezayir Türk (Oktay Kaynarca), devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurt dışında devam eden operasyonlarda geçirdiği bir yaralanma sonucu doktor Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. 

Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan İstanbul'a dönmek zorunda kalır.

Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BİR YORUM YAPIN 3

test yorumcusu 1 yıl önce

test yorumu. deneme 1 2 3. ses deneme.

HasTurk 1 yıl önce

Super sonunda ,çok bekledik bu tarz dizilere ihtiyaç var..Milli ve yerli içerik ,milli ve yerli kanalda. Teşekkürler.

Toplam 2 beğeni

Rebelboy1903 1 yıl önce

Sıktı artık yine aynı senaryo bıkmıyorlarda

Toplam 7 beğeni