Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı yayında! Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

ATV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi 3. Bölümle diziseverlerin izlemesine sunuldu. Son bölümün ardından Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir Küçük Gün Işığı dizisi konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündeminde yer alıyor. Yapımını NGM'nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alırken, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstleniyor. Bir Küçük Gün Işığı her hafta pazartesi akşamları yayınlanacak. Dizide, yılladır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in talihsiz bir olay sonucu gerçeklerle yüzleşip hayata yeniden başlaması ve umudunun gün ışığına çıkma yolculuğu anlatılacak. Peki ama Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? İşte Bir Küçük Gün Işığı hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Küçük Gün Işığı 3. Son bölümü ile ATV’de bu akşam ekrana geldi. Son bölümde; Elif, Güneş’in kendi kızı olmadığını ama babasının eşi olduğunu söylüyor. Ona olan sevgisinin de buradan geldiğini anlatıyor. 

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU NEDİR?

"Bir kadın bir adamı ne kadar sevebilir?"

Dizi, yılladır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in (Seray Kaya) talihsiz bir olay sonucu gerçeklerle yüzleşip hayata yeniden başlamasını ve umudunun gün ışığına çıkma yolculuğunu anlatıyor. Bu zorlu yolculukta yolu varlıklı iş adamı Fırat (Berk Oktay) ile kesişmesi ise her şeyin daha da karmaşık bir hale getirecektir.

Elif, Hakan'a çok âşıktır. Evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Elif evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşündüğü sırada Hakan'ın kaza yaptığını öğrenir. Ve hayatı geri döndürülemez bir şekilde değişmeye başlar. Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila'nın arasında kalır.

Elif'in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile "Bir Küçük Gün Işığı" Pazartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN OYUNCULARI:

  • Seray Kaya
  • Berk Oktay
  • Tuğçe Açıkgöz
  • Esra Dermancıoğlu
  • Şeyma Korkmaz Mete
  • Azra Aksu
  • Güneş Hayat
  • Yılmaz Bayraktar
  • Beran Kotan
  • Gizem Ünsal
  • Yiğit Yapıcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Özgü Delikanlı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Özgü Delikanlı...

İLİŞKİLİ HABER

Özgü Delikanlı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Özgü Delikanlı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0