MasterChef yarışmacısı korkuttu! Danilo Şef'in yüreği ağzına geldi

Türkiye'nin en popüler yemek programı MasterChef'te korkutan bir kaza yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı bölümde, yarışmacı Çağatay bir anda yere kapaklandı. İtalyan Şef, son sürat yarışmacının yanına gitti. İşte tüm ayrıntılar...

Formatı ve kaliteli yayın akışıyla herkesin dikkatini çeken TV 8 ekranlarındaki MasterChef'te olaylar bitmiyor. Önceki akşam yayınlanan bölümünde yaşanan vahim bir olay haftaya damgasını vurdu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yemeklerin tadına bakıldıktan sonra her şey yolundaydı ancak ne olduysa bireysel dokunulmaz oyunu oynandığında oldu.

MasterChefte talihsizkaza yaşandı

MasterChefte talihsizkaza yaşandı

MASTERCHEF'TE KORKUTAN KAZA YAŞANDI

Çağatay elinde tava ile tezgaha doğru hızlı adımlarla giderken bir anda kayarak yere kapaklandı. Yarışmacı arkadaşının bir anlık tedirginlikle çığlık atması üzerine Danilo Zanna yerinden fırladı.

Danilo şef panik oldu

Danilo şef panik oldu

Kaşık atmak ne demek?MasterchefİLİŞKİLİ HABERKaşık atmak ne demek?Masterchef'te kaşık atmak anlamı?MasterChef’te Mehmet Şef yere kaşık attı!

DANİLO ŞEF PANİK İÇİNDE YARIŞMACININ KOŞTU

Burak Kaya, Çağatay'a iyi olup olmadığını sorarken İtalyan Şef koşarak yarışmacının yanına gitti. Serpilay arkadaşını, "Dur tamam sakin ol" diyerek yarışmacıyı teselli ederken Çağatay iyi olduğunu söyledi.

yarışmacı çağatay yere kapaklandı

yarışmacı çağatay yere kapaklandı

MASTERCHEF ÇAĞATAY GÜNÜ KÖTÜ KAPATTI

Çağatay için talihsizlikler bitmedi. Dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı da Metin kazandı. Eleme adaylarından biri Burak olurken Metin, bir diğer aday olarak Çağatay'ı gösterdi. Metin, düşene bir daha vurdu.

bu hafta eleme potasına çağatay girdi

bu hafta eleme potasına çağatay girdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doyana kadar havuç yiyen minik tavşanın uykusu ağır çıktı!

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0