Haber7'ye büyük ödül! 'Yılın En İyi Haber Sitesi' seçildi

Önceki gün düzenlenen Malatya Altın Kayısı ödül töreninde 'Yılın En İyi Haber Sitesi' ödülünü de Haber7.com'un Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'ye teslim edildi. Ülke TV'de sunuculuk yapan Mehmet Ercan 'Yılın En İyi Program Sunucusu' seçilirken sanat dünyasından da isimlerin yer aldığı törende oyuncu, yazar ve aynı zamanda hukukçu olan Bahadır Yenişehirlioğlu, 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin ilk ve tek Spikerler Platformu Spiker Dünyası tarafından Malatya'da  düzenlenen ve birçok ünlü simanın konuk olduğu, "Hoşhanlı Altın Kayısı Ödülleri" Ödül Töreni, 23 Eylül 2022 Cuma Tarihinde Malatya Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda gerçekleştirildi.

Mehmet Ercan ve Özge Sinem Eser'in sunduğu, Akif Kaplan organizatörlüğünü üstlendiği törende, Türkiye'nin farklı yerlerinden alanında en iyiler ödüllerine kavuştu.

Haber 7 yılın en iyi haber sitesi seçildi

Haber 7 yılın en iyi haber sitesi seçildi

HABER 7 'YILIN EN İYİ HABER SİTESİ' SEÇİLDİ

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Malatya Altın Kayısı ödülleri töreninde ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde medya ve sanat dünyasında birçok isim yer aldı. Medya alanında Haber7, 'Yılın En İyi Haber Sitesi' ödülüne layık görülürken sanat dünyası kategorisinden de başarılı oyuncu, yazar ve hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne sahip oldu.

Öte yandan Ülke Tv sunucularından Mehmet Ercan da 'Yılın En İyi Gezi Programı Sunucusu' ödülünü aldı.

Yılın en iyi program sunucusu Mehmet Ercan

Yılın en iyi program sunucusu Mehmet Ercan

'YILIN EN İYİ GEZİ PROGRAMI SUNUCUSU' ÜLKE TV'DEN SEÇİLDİ

Birçok medya ve sanat dünyasından başarılı isimlerin bulunduğu ödül töreninde, Kanal 7 medya grubundan Haber7'nin yanı sıra Ülke TV'de yayınlanan 'Yol Hikayesi' programında sunuculuk yapan Mehmet Ercan da 'Yılın En İyi Gezi Programı Sunucusu' ödülünü aldı.

Ülke Tv program sunucusu Mehmet Ercan

Ülke Tv program sunucusu Mehmet Ercan

Bahadır YenişehirlioğluİLİŞKİLİ HABERBahadır Yenişehirlioğlu'nun keyifli halleri! Türk Dünyası Büyük Kurultayı'nda...

'YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU' ÖDÜLÜNÜ ALDI

'Payitaht Abdulhamid', 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı', 'Hürkuş Göklerdeki Kahraman' gibi başarılı yapımlarda rol almasının yanı sıra aynı zamanda 'Hünkarım', 'Antikacı', 'Derviş' gibi çarpıcı hikayelerin ele alındığı kitapların yazarı Bahadır Yenişehirlioğlu, bu yıl üçüncüsü düzenlene Malatya Altın Kayısı ödülleri töreninde 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü aldı.

Öte yandan Yenişehirlioğlu, buna karşılık sosyal medya hesabından aldığı ödüle dair teşekkür paylaşımında bulunmayı ihmal etmedi.

 

Osman Ateşli

Osman Ateşli

Osman Ateşli ve Bahadır Yenişehirlioğlu

Osman Ateşli ve Bahadır Yenişehirlioğlu

Malatya Altın Kayısı ödülleri töreninde ödüller sahiplerini buldu

Malatya Altın Kayısı ödülleri töreninde ödüller sahiplerini buldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0