Yasak Elma'nın eski oyuncusu Sevda Erginci geri dönüyor

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın ilk sezonlarında rol alan ve senaryo gereği yurt dışına taşındığı için diziden ayrılmak zorunda kalan Sevda Erginci, ekibe geri dönüyor. Zeynep rolünü canlandıran oyuncu Yasak Elma'nın birkaç bölümlerinde izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in paylaştığı Yasak Elma dizisi ilk sezon oyuncularından Sevda Erginci'yi yeniden izleyiciyle buluşturacak. Dizide, evlenip yurt dışına çıkan Zeynep, yıllar sonra eşinden boşanmış bir kadın olarak geri dönecek.

Sevda Erginci

Sevda Erginci

Biran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!İLİŞKİLİ HABERBiran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!

BİRKAÇ BÖLÜMDE YER ALACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Yıldız'ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Erginci, Alihan'a hayat veren Onur Tuna'yla beraber senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti. Söylentilere göre Zeynep Yasak Elma'ya boşanmış ve başka biriyle evlilik yapmış olarak dönecek. Başarılı oyuncu Sevda Erginci'nin diziye temelli olarak dönmediği sadece birkaç bölüm de rol alacağı ileri sürüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gökhan Türkmen ilk kez itiraf etti! Ortaokul aşkıyla tam 17 sene...

BİR YORUM YAPIN 0