Bahar Kapıda bu hafta Tunceli'ye konuk oluyor!

Kanal 7 ekranlarının fenomen gezi programı Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun göz kamaştıran köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Büyük beğeni toplayan program bu hafta Doğu Anadolu'nun incisi Tunceli'ye konuk oluyor.

Bahar Gelir'in renkli ve içten sunumuyla her hafta Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşan Bahar Kapıda, Anadolu'nun dört bir yanını gözler önüne sermeye devam ediyor. 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan program bu hafta Tunceli'de birbirinden farklı lezzetler ve görüntüler ile evlere konuk oluyor.

Bahar Kapıda bu hafta ŞırnakİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe konuk oluyor!

Zengin kültürü ve kartpostalları andıran manzaralarıyla görenleri kendine hayran bırakan Tunceli'de Bahar Kapıda ekibinin ilk durağı Alevilerin başlıca ibadet mekanı olan Cemevi oldu. Cemevini ziyaret ederek dedelerden Alevilik hakkında bilgi alan Bahar Gelir, tüm merak edilen soruların yanıtını izleyenlerle buluşturdu. Ardından Tunceli'de herkesin bildiği ve yöre halkının efsaneleştirdiği Munzur Baba hikayesini ilk kez deyişler eşliğinde dinleyen Gelir, duygusal anlar yaşadı. 

Bahar Kapıda bu hafta Tunceliye konuk oldu

Bahar Kapıda bu hafta Tunceliye konuk oldu

Daha sonra rotasını Tunceli Ovacık ilçesine çeviren Bahar Kapıda ekibi, kadınlar ile bir araya gelerek saç ekmeği ve tulum peynirin yapılışını dinleyerek yöresel lezzetleri tattı. Kadın ve kadının gücüne her fırsatta vurgu yapan Gelir, kadınların hikayelerini izleyenlerle paylaşmayı ihmal etmedi. Son olarak Munzur çayına giden Bahar Gelir, rafting deneyimiyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında... 

Bahar Gelir 'Bahar Kapıda'yla bu kez Çankırı'da!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Gelir 'Bahar Kapıda'yla bu kez Çankırı'da!
Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0