Bahar Kapıda bu hafta Doğu Anadolu'nun gizli cevheri Van'a konuk oluyor!

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye'nin benzersiz köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikayelerini her hafta Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşturan fenomen program Bahar Kapıda, bu hafta Van'a konuk oluyor.

Doğusundan batısına zengin bir kültürü gözler önüne seren ülkemizin her köşesine ışık tutan Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen gezi programı "Bahar Kapıda" bu hafta Doğu Anadolu'nun tarih kokan şehri Van'a konuk oluyor. 

Bahar Kapıda bu hafta TunceliİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Tunceli'ye konuk oluyor!

 Van

Van

Göz kamaştıran manzaraları izleyenlerle buluşturmaya devam eden Bahar Kapıda ekibi Van'a adım atar atmaz ilk olarak soluğu Van Gölü manzaralı bir düğünde aldı. Van düğünlerinin olmazsa olmazlarını izleyenlerle paylaşan Bahar Gelir, düğün boyunca gelin ve damada eşlik etti. Doğulu kadınların düğün için yaptıkları detayları duyan Bahar Gelir, şaşkınlığını gizleyemedi.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Görkemli düğünün ardından Vanlı kadınların uğrak noktası Fistan sokağını gezmek için yola koyulan Bahar Gelir, birbirinden renkli kıyafetlerin arasından izleyenlere seslenerek adeta görsel bir şölen yaşattı. Son olarak rotasını Van Gölü'ne çeviren Bahar Kapıda ekibi Vanlıların Van Gölü'ne neden deniz dediklerini öğrendi. Hem bilgilendiren hem de eğlendiren programda keyifli anlar yaşatan Bahar Gelir, gölde balık avına çıkarak tuttuğu balıkları tandırda pişirdi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Pazar günü Kanal 7 ekranlarında... 

Bahar Kapıda bu hafta Muğla Fethiye'ye konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Muğla Fethiye'ye konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in incisi Giresun'a konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in incisi Giresun'a konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0