'Çöp Adam' dizisinin fişi çekiliyor! Star TV'den şaşırtan karar

Son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynayan Engin Altan Düzyatan Çöp adam dizisiyle yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıktı. Elçin Sangu ile başrolleri paylaştığı Çöp Adam dizisinin 28. bölümüyle yayınlandı. Ancak, dizinin final bölümüne ilişkin yeni bir karar alındı.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star TV'nin dizisi Çöp Adam ile ilgili alınan yeni karar sevenlerini üzdü. Yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran ve çok sevilen Çöp adam dizisi final kararı aldı. 

STAR TV'DEN FLAŞ FİNAL KARARI

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı Çöp Adam bu sezon aldığı düşük reytinglerle gündem oluyordu.

Çöp adam dizisi yeni fragmanı

Çöp adam dizisi yeni fragmanı

Star TV beklentinin çok altında reyting alan dizinin fişini çekme kararı aldı. Çöp Adam önümüzdeki hafta da düşük reyting alırsa 30. bölümü ile 11 Ekim Çarşamba akşamı final yapması bekleniyor.

Çöp adam dizisi gerçek mi uyarlama mı

Çöp adam dizisi gerçek mi uyarlama mı

ÇÖP ADAM OYUNCULARI

Düzyatan ile Sangu'nun yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi güçlü isimler yer alıyor.

"Her şeye rağmen" filmi için muhteşem bir gala düzenlendi! Ünlü isimler akın etti

İLİŞKİLİ HABER

"Her şeye rağmen" filmi için muhteşem bir gala düzenlendi! Ünlü isimler akın etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0