Türk Bayrağı nereden alınır? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bayraklar

Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı her yıl tüm sevdiklerimizle coşkulu bir şekilde kutluyoruz. Eğer bu özel günde evinizin ve sokaklarınızın dört bir yanını Türk bayraklarıyla donatmak isterseniz bu haber tam da size göre! İşte Türk bayrağı satın alabileceğiniz en doğru adresler...

Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı 19 Mayıs 1919'da eşsiz bir galibiyet olarak hafızalara kazınan Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı atılmıştır. Türk milleti için çok önemli bir yer edinen bu özel gün, Atatürk tarafından gençlere armağan edilmiştir. Her yıl yurdun dört bir yanında büyük bir coşku ve sevinçle kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda birçok kişi evlerinin balkonlarını ve sokakları Türk bayraklarıyla donatıyor. Eğer siz de bayram coşkusunu dolu dolu yaşamak isterseniz dilediğiniz boyutta Türk bayrakları alabilirsiniz. Gelin milli bayramımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda dalgalandırabileceğimiz Türk bayraklarının satın alınabileceği noktalara birlikte göz atalım. 

29 Ekim tatilinde nerelere gidilir? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ne yapılır?İLİŞKİLİ HABER29 Ekim tatilinde nerelere gidilir? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ne yapılır?

TÜRK BAYRAĞI NEREDE BULUNUR? TÜRK BAYRAĞI ALINABİLECEK YERLER

Özgüvenal Türk Bayrağı

Özgüvenal Türk Bayrağı

ÖZGÜVENAL TÜRK BAYRAĞI 
149,00 TL
ÖLÇÜ: 20 X 30 CM
MALZEME: %100 POLYESTER
ALPAKA KUMAŞ
YAĞMURDA SU TUTMAZ
ADET: 5


CRV TÜRK BAYRAĞI
49,00 TL
ADET: 10
KAĞIT MALZEME

Bayrakal Türk Bayrağı

Bayrakal Türk Bayrağı

BAYRAKAL TÜRK BAYRAĞI
19,90 TL
ÖLÇÜ: 100 X 150 CM
DIŞ HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR
ALPAKA KUMAŞ
BAĞLAMA İPLERİ VARDIR

BUKET İPE DİZİLİ TÜRK BAYRAĞI
74,77 TL
PAKET İÇERİSİNDE 50 ADET BAYRAK YER ALMAKTADIR

Özgüvenal İpe Dizili Süsleme Üçgen Türk Bayrağı

Özgüvenal İpe Dizili Süsleme Üçgen Türk Bayrağı

ÖZGÜVENAL İPE DİZİLİ ÜÇGEN TÜRK BAYRAĞI
1.748,00 TL
ÖLÇÜ: 25 X 35 CM
100 METREDİR 
İPE DİZİLİ ŞEKİLDE GELMEKTEDİR

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gezilecek yerler nerelerdir? 19 Mayıs'ta ne yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gezilecek yerler nerelerdir? 19 Mayıs'ta ne yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Utku Can 1 yıl önce

İlim ilim ilmektir, İlim kendini bilmektir, Yahu bu nice okumaktır. Allah c,c faydasız ilemden ummeti Muhammed'i korusun , Muhafaza eylesin inşeallah. Amin.