Yürek Çıkmazı 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in iddialı projelerinden Yürek Çıkmazı, usta oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyiciden yoğun ilgi gördü. Yürek Çıkmazı'nın önceki bölümünde Feride, Kıvanç'tan ayrılma kararı almış ve boşan protokolünü imzalamıştı. Peki Yürek Çıkmazı'nın yeni bölümünde izleyiciyi hangi maceralar bekliyor? İşte Yürek Çıkmazı'nın 10. bölüm fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın yer aldığı "Yürek Çıkmazı" dizisinin, susmuş kadınların sesi olması hedefleniyor. Her hafta Salı akşamı evlere konuk olacak olan Yürek Çıkmazı dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yürek Çıkmazı dizisinin 10 Ocak Salı günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak. Peki Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var?

İşte Yürek Çıkmazı dizisinin 10. bölüm fragmanı...

Yürek Çıkmazı 10. bölüm fragman

Yürek Çıkmazı 10. bölüm fragman

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİNİN 10. BÖLÜM FRAGMANI

Yürek Çıkmazı dizisi 2. bölüm fragmanı

Yürek Çıkmazı dizisi 2. bölüm fragmanı

TRTİLİŞKİLİ HABERTRT'nin yeni projesi 'Yürek Çıkmazı'nın galası gerçekleşti!

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Halil’in Funda ile görüntülerini izleyen Zeynep, büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve Halil’den uzak durma kararı alır. Bunun için de Cennet’in davasına Caner’i dahil eder. Ancak bu hamlesi Halil’i durdurmadığı gibi aralarındaki etkileşimi daha da arttırır. Başından beri kızının Halil ile görüşmesine karşı olan Armağan için bu kabul edilemez bir arkadaşlıktır. Zeynep’e bunu söylemek için bürosuna geldiğinde, hiç beklemediği bir kişiyle; Ali Fuat ile tanışır. Feride’nin hamile olduğunu öğrenen Kıvanç ise, evliliğiyle ilgili bir karar vermesi gerektiğini düşünürken o kararı Feride verir ve boşanma protokolünü imzalar. Öte yandan Yılmaz’ın meşru müdafaa ile serbest kaldığını, evde bulunan kanın babasına ait çıkabileceğini öğrenen Halil deliye döner. Davanın devam edebilmesi ve mezarın açtırılabilmesi için yeni bir delile ihtiyaç vardır. Bu delil Halil’e hiç beklemediği bir kişiden, beklemediği bir anda gelir. Bu ipucu birilerinin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var

Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var

"YÜREK ÇIKMAZI" DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanmış olan yapım hakkında TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı "Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak" ifadelerine yer verdi. Dizi, tek başına olan bir kadının çocuklarıyla mücadelesine ışık tutuyor.

 

"YÜREK ÇIKMAZI" DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Alp Navruz (Halil), İrem Helvacıoğlu (Zeynep), Ayça Bingöl (Cennet), Dilara Aksüyek (Feride), Mesut Akusta (Yılmaz), Bihter Dinçel (Birsen), Cemal Toktaş, Erhan Alpay (Caner), Alp Akar, Eylül Ersöz (Seray), Güler Ökten, Ertuğrul Postoğlu, Aydan Şener, Timur Ölkebaş, Özlem Ulukan, Rozet Hubeş

BİR YORUM YAPIN 0