Marmaracık nerede? Kuruluş Osman 104. bölümdeki Marmaracık neresi?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Kuruluş Osman'ın 104. bölümünde gündeme gelen Marmaracık, pek çok kişi tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Marmaracık'ın nerede olduğunu öğrenmek isteyen izleyenler "Marmaracık nerede? Kuruluş Osman'daki Marmaracık neresi?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı fenomen dizi "Kuruluş Osman" sürükleyici konusu ve dev oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not alıyor. İlk üç sezonunda reyting rekorları kıran başarılı yapım, yeni sezona da iddialı bir giriş yaptı. 16 Kasım Çarşamba akşamı 20.00'de 104'üncü bölümüyle ekranlara gelen dizi, heyecanlı dakikalara ev sahipliği yaptı. Osman Bey'in ve Alplerinin madende olduğu sırada meydana gelen patlama ile yerine Orhan Bey'in vekalet ettiği görüntüleri ile gündem olan yapımda Osman Bey'in hedefi haline gelen Marmaracık merak konusu haline geldi. Gelin birçok kişi tarafından merak konusu haline gelen Marmaracık hakkında detaylara birlikte göz atalım. 

Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman platosu nerede? Kuruluş Osman Yenişehir nerede?İLİŞKİLİ HABERKuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman platosu nerede? Kuruluş Osman Yenişehir nerede?

KURULUŞ OSMAN'DA OSMAN BEY MARMARACIK'I FETHETTİ!

Kuruluş Osman'ın 104. Bölümünde Osman Bey, ticaret yapmak için Marmaracık Hisarı yoluna düşen Bayındır Bey'i ikna ederek planlarının içerisine dahil etmeyi başardı. "Marmaracık bugün Türk'e mülk olacak!" diyerek Marmaracık'ı fethetmeyi aklına koyan Osman Beye ve Alpleri, at arabasındaki malların altına saklanarak Marmaracık Hisarı'na girmeyi başardılar. Osman Bey'in hücum emriyle başlayan savaşın sonunda kalenin burçlarında Kayı Bayrağı dalgalandı. 

MARMARACIK NEREDE?

Kuruluş Osman'ın son bölümüyle izleyenlerde büyük merak uyandıran Marmaracık, Bursa'da yer almaktadır. Marmara bölgesinde büyük etkiye sahip olduğu için "Küçük Marmara" ismi verilen Marmaracık, Yenişehir ilçesinde yer almaktadır.

Marmaracık

Marmaracık

KURULUŞ OSMAN 104. BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

'Tez divanı kuracağız. Osman Bey yoksa oğlu buradadır!' sözleriyle büyük yankı uyandıran Kuruluş Osman dizisinin 104. bölüm fragmanını izleyenler "Osman Bey ölmüş olabilir mi?" sorusuyla heyecan dolu dakikalar yaşadı. Osman Bey'in yokluğuyla yüreklenen Olof ve Kantakuzenos, Yenişehir'i kana bulama konusunda kararlı olsa da Osman Bey tüm planlarını başlarına yıkar. Nerede olduğunu herkesten gizleyen Osman Bey, Marmaracık'ın fethi için harekete geçer. 

Kuruluş Osman 104. bölüm

Kuruluş Osman 104. bölüm

Kasım ayına damgasını vuracak kombin önerileri! Kasım ayının fenomen rengi...

İLİŞKİLİ HABER

Kasım ayına damgasını vuracak kombin önerileri! Kasım ayının fenomen rengi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

GiO 1 yıl önce

siz şaka mısınız ya!? Marmaracık Yenişehir'in köyü! Bursa yönüne giderken Yenişehir'e 10-15 KM falan mesafede...

KALPAKLI 1 yıl önce

İşte burada abartı var. Tekirdağ, Avrupa yakasında olan bir şehir. Osmanlıda Gelibolu üzerinden Avrupa tarafına geçiş Orhan Bey zamanında olmuştur. Nasıl oluyor da orayı Osman Bey fethediyor. Biraz doğru senaryo.....

Fatih Arı 1 yıl önce

Yanlış bilgi.Bursa Yenişehir ilçesine bağlı marmaracık köyü olarak geçmektedir.

Doğan Demirci 1 yıl önce

Marmaracık Çorlu'ya değil Ergeneye bağlı