Bahar Kapıda bu hafta Medeniyetler Beşiği Hatay'a konuk oldu!

Her hafta Türkiye'nin benzersiz köşelerini izleyenlerle Kanal 7 ekranlarında buluşturan Bahar Kapıda, bu hafta medeniyetlerin beşiği Hatay'dan rengarenk görüntüleri izleyenlerle buluşturuyor.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen gezi programı "Bahar Kapıda", her hafta Anadolu'nun gizli kalan köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Samimiyeti ve renkli karakteriyle büyük beğeni toplayan Bahar Gelir'in sunumunu üstlendiği program bu hafta Hatay'a konuk oldu. 

Bahar Kapıda bu hafta ŞanlıurfaİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine konuk oldu!

Tarih boyunca pek çok devlete ev sahipliği yapan Hatay, kültürel zenginliği ve hoşgörülü insanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği destinasyonlardan biri. Leziz mi leziz yemekleri ve göz kamaştıran manzaralarıyla da dikkatleri üzerine çeken şehre bu hafta konuk olan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak meşhur zeytinyağlı doğal sabunun yapılışını öğrenmek için yola koyuldu. Tüm detayları izleyenlerle buluşturmayı ihmal etmeyen Bahar Gelir, ardından keçilerin yanına giderek süt sağdı. Çoban kızın yazmasına hayran kalan Bahar Gelir, yöresel yoğurt yapımının inceliklerini detaylarıyla ekranlara aktardı. 

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Hatay'da köy ağası olmadan gezemeyeceklerini öğrenen Bahar Kapıda ekibi bir sonraki durağında köy ağasının da kendilerine eşlik etmesini istedi. Hatay peynirini denemek için sabırsızlanan Gelir, uzadıkça uzayan peyniri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Son olarak yöresel kına kıyafetlerini giyerek Hatice Abla'nın yanına giden Bahar Gelir'e Hatice Abla kayınvalidelik yapınca kahkaha dolu anlar yaşandı. Gündüz Gece ekibi ise yöreye özgü kına gecesiyle, danslarıyla çok renkli ve eğlenceli görüntüler kaydetti.

Bahar Kapıda Hatayda

Bahar Kapıda Hatayda

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü her Cumartesi ve Pazar günü saat 21.15'te Kanal 7 ekranlarında...

Bahar Kapıda bu hafta gastronominin başkenti Adana'nın Karaisalı ilçesine konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta gastronominin başkenti Adana'nın Karaisalı ilçesine konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0