Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oldu!

Kanal 7 ekranlarının sevilen gezi programı Bahar Kapıda, bu hafta Çanakkale'nin en özel yerlerinden biri olan Bayramiç'e konuk oluyor.

Her hafta sonu izleyenlerle Kanal 7 ekranlarında buluşan fenomen program "Bahar Kapıda", Türkiye'nin güzide şehirlerini tanıtmaya devam ediyor. Doğusundan batısına adeta gizli bir cevher olan ülkemizden renkli görüntüleri ekranlara getiren program bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oluyor. 

Bahar Kapıda bu hafta Medeniyetler Beşiği HatayİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Medeniyetler Beşiği Hatay'a konuk oldu!

Çanakkale Bayramiç

Çanakkale Bayramiç

Çanakkale'nin güneyinde yer alan Bayramiç'e doğru yolculuğa çıkan Bahar Kapıda ekibi, ilk olarak Melek ve İsmail çiftinin düğüne gitti. Düğünde renkli görüntülere ve birbirinden farklı adetlere tanık olan Gelir, Çanakkale düğün geleneklerine dair merak edilen detayları öğrendi. Düğünde çalan hareketli müziklerle dans ederek eğlenen Bahar Gelir, düğün yemeklerinin de tadına bakmayı ihmal etmedi. 

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Elma, zeytin, armut, badem ve şeftalisi ile ünlü olan Bayramiç'te Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı elbette elma bahçesi oldu. Elma üreticisi köylülere yardım eden Bahar Gelir, hem elma üreticileri ve köylülerle koyu bir sohbete daldı. Elma üreticisi teyzenin emeklerini alamadığını duyan Gelir, onun şikayetlerine kulak verdi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında...

Bahar Kapıda bu hafta gastronominin başkenti Adana'nın Karaisalı ilçesine konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta gastronominin başkenti Adana'nın Karaisalı ilçesine konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0